Kocaeli'de korkunç kaza can aldı. İzmit ilçesinde İstanbul yönünde seyir halinde olan Orkun Uslu yönetimindeki otomobil, aynı yönde giden Muhammet Akbaş idaresindeki tıra çarptı.

Tırın altına girip sürüklendi

Çarpmanın etkisiyle tırın altına giren otomobil yaklaşık 30 metre sürüklendi. Otomobilin hurdaya dönüştüğü kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye polis, itfaiye ve acil sağlık ekipleri sevk edildi.

Sıkıştıkları yerden çıkarıldılar

İtfaiye ekipleri, tavanı yırtılarak açılan otomobilde bulunan sürücü Uslu ile yolcular Serdar Küçük ve arka koltukta oturan Salih Çil’i sıkıştıkları yerden çıkardı.

Hastaneye kaldırıldı

Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde Küçük’ün yaşamını yitirdiği belirlenirken, yaralanan Uslu ile Çil, ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Küçük’ün cenazesi ise otopsi yapılmak üzere Kocaeli Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Yol kısa süreliğine geçişe kapandı

Kaza nedeniyle otoyolun İstanbul yönünde bir şerit trafiğe kapanırken, araç geçişleri kontrollü olarak sağlandı. Polis ekipleri kullanılamaz hale gelen otomobil üzerinde inceleme yaptı.

Araçta içki şişeleri bulundu

Asgari ücrete ara zam olacak mı? Bakan Işıkhan açıkladı Asgari ücrete ara zam olacak mı? Bakan Işıkhan açıkladı

Ekiplerin çalışmalarında, araç içerisinde boş içki şişeleri buldu. Kazaya karışan araçların yoldan kaldırılmasının ardından otoyolda trafik akışı normale döndü. Polis ekipleri, tır sürücüsü Muhammet Akbaş’ı ifadesini almak üzere karakola götürdü.

Kaynak: DEMİRÖREN HABER AJANSI