UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nu 5 puanla tamamlayarak üçüncü sırayı alan ve yoluna Avrupa Ligi'nde devam edecek olan Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe ile oynanacak derbi maçlarına konsantre olmuş durumda.

Fenerbahçe ile önce 24 Aralık'ta Süper Lig maçına çıkacak olan Galatasaray daha sonra ezeli rakibiyle Süper Kupa'yı kazanmak için 29 Aralık tarihinde Suudi Arabistan'da karşı karşıya gelecek.

AYAĞINDAKİ SARGI DİKKATLERİ ÇEKTİ

Bu kritik maçlara sayılı günler kala ise sarı-kırmızılı taraftarları üzen bir fotoğraf ortaya çıktı.

Son dönemde gol yollarında sıkıntı çeken ve formsuz bir görüntü sergileyen Mauro Icardi'nin kuaförde paylaşılan görüntüsü sosyal medyada gündem yarattı.

Yayınlanan fotoğrafta son dönemde saç stilinde sık sık değişime giden Icardi'nin saçlarını kestirdiği görülürken, sağ ayağındaki sargı 'sakat mı?' sorularının sorulmasına neden oldu.

Bu sezon 17 kez ağları sarstı

Geldiği günden bu yana gösterdiği performansla taraftarların sevgilisi haline gelen 30 yaşındaki isim, bu sezon Galatasaray formasıyla 25 maça çıktı.

Vanspor maçı Kent Meydanında canlı verilecek mi? Van Büyükşehir'den açıklama yaptı! Vanspor maçı Kent Meydanında canlı verilecek mi? Van Büyükşehir'den açıklama yaptı!

Yıldız forvet, bu karşılaşmalarda 17 gol ve 6 asistle mücadele etti.

Kaynak: EN SONHABER