Meteorolojiden yapılan son meteorolojik değerlendirmelerine göre; ülke genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Ege, Batı Akdeniz'in batısı, Doğu Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu (Sivas ve Karaman hariç), Batı Karadeniz'in batısı ile Balıkesir çevreleri ve Karaman'ın batısının sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların İç Ege (İzmir’in iç ve kuzeyi, Manisa, Aydın, Kütahya, Denizli, Uşak, Afyonkarahisar, Muğla’nın iç kesimleri), Kırıkkale çevreleri, Ankara'nın güneyi ile Balıkesir, Bursa ve Bilecik illerinin güney kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Hava sıcaklığının Batı kesimlerde 3 ile 6 derece azalacağı, iç ve doğu bölgelerde 2 ile 4 derece artacağı tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU

Artık bu ürünlere katkı maddesi eklenmeyecek! Artık bu ürünlere katkı maddesi eklenmeyecek!

Bölge genelinde havanın parçalı ve bulutlu Van’ın doğu ilçelerinde ise öğle ile akşam saatleri arasında aralıklarla sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı tahmin edilmektedir.

VAN 23°C

Van’ın doğu ilçelerinde öğle ile akşam saatleri aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

HAKKÂRİ 26°C

Parçalı bulutlu

BİTLİS 24°C

Parçalı bulutlu

ERZURUM 25°C

Parçalı ve az bulutlu

IĞDIR 32°C

Parçalı ve az bulutlu

KARS 24°C

Parçalı ve az bulutlu

MALATYA 31°C

Parçalı ve az bulutlu

VAN VE 13 İL İÇİN KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Meteorolojiden Van’ın doğu ilçeleri, İzmir ve Muğla'nın iç ve kuzeyi, Manisa, Aydın, Kütahya, Denizli, Uşak, Afyon, Kırıkkale çevreleri ile Ankara'nın güneyi, Balıkesir, Bursa ve Bilecik illerinin güney kesimleri kuvvetli yağışlı.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER: MURAT BARIN