Konya’nın Taşbudak köyü kabristanını ziyaret eden bir vatandaş, mezarlıkta sıra dışı bir manzarayla karşılaştı. Kendiliğinden yetişen tek bir karpuz kökünün üzerinde 100’ün üzerinde meyve olduğunu gören vatandaş, şaşkınlığını gizleyemedi. Kısa sürede dikkat çeken karpuzlar, köy sakinlerinin de merak konusu oldu.

"BÖYLE BİR ŞEYİ İLK DEFA GÖRÜYORUM"

Gördüğü manzara karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen vatandaş, tek bir karpuz kökünden 100’den fazla meyve alındığını belirterek şu ifadeleri kullandı: "Burası Taşbudak Köyü kabristanı... Burada sadece tek bir karpuz kökü var. Bu kökten 100'ün üzerinde karpuz yetişmiş. Böyle bir şey ilk defa görüyorum."

Mezarlıkta kendiliğinden büyüyen ve tek bir kökten rekor sayıda ürün veren karpuzlar, köy sakinleri ve ziyaretçiler arasında büyük şaşkınlık ve merak uyandırdı.

Rojin Kabaiş’in adıyla kurulan kütüphanede öğrencilere kırtasiye desteği
Rojin Kabaiş’in adıyla kurulan kütüphanede öğrencilere kırtasiye desteği
İçeriği Görüntüle

Kaynak: HABERLER COM