Geri dönüşüm tesisinde büyük yangın Geri dönüşüm tesisinde büyük yangın

AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı açıklanan Abdulahat Arvas kentte coşkuyla karşılandı. Arvas, AK Parti Van İl Başkanlığı önünde düzenlenen programda halkla buluşup projelerinden söz ederken, burada konuşan AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Van’ı siz alın, biz Van’ı uçuralım” dediğini ifade etti. 

“VAN’IN BURAYA TAŞINDIĞINI GÖRÜNCE AYRI MUTLU OLDUK”

Kayatürk, kalabalıktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Van’ın buraya taşındığını görünce ayrı mutlu olduk. Umutvar olduk. Allah’ın izniyle bu seçimin belli olduğu bir an yaşıyoruz. Harika bir an. Burada çok önemli bir işaret var. Birbirinden kıymetli belediye başkan aday adaylarımız büyükşehir için müracaat ettiler. Özgeçmişlerine baktığımızda çok önemli profiller, Van’ın değerleri, Van’ın evlatları vardı. Bunlar arasında yapılan araştırmalardan sonra bir kardeşimiz, milletvekilimiz, 20 yıldır AK Parti’de hizmet eden Van’ın siyasetçisi Abdulahat Arvas bey seçildi” dedi. 

“CUMHURBAŞKANIMIZ ERDOĞAN, “VAN’I SİZ ALIN, BİZ VAN’I UÇURALIM” DEDİ”

Kayatürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Van’ı siz alın, biz Van’ı uçuralım” dediğini ifade ederek, “Partimize müracaat eden, partimize gelip burada bizimle beraber dava arkadaşı olmak isteyen ve bugün de aramızda olan büyükşehir belediye başkan aday adaylarına ve ilçelerin belediye başkan aday adaylarına şükranlarımı ifade ediyorum. Artık Van’ı Van yapmanın zamanıdır. Cumhurbaşkanımız Abdulahat Arvas beyi arayıp belediye başkan adaylığını takdim ettikten sonra bir şey söylüyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, “Van’ı siz alın, biz Van’ı uçuralım” diyor. Van’ı uçurmaya hazır mıyız? Biz de Van’ı uçurmaya hazırız” diye konuştu.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER: FATMA NUR POLATCAN-ZENÜN YEŞİL