AK Parti Van Milletvekili Kayatürk, AK Parti ilçe teşkilatını ziyaret ederek, İpekyolu İlçe Başkanlığı görevine yeni atanan Yavuz Kuşan ve parti yöneticilerine başarılar diledi.

Başkan Kuşan, Van'ın daha iyi bir yere gelmesi için özveriyle çalışacaklarını belirterek, “Hangi siyasi görüşe mensup olursak olalım Van Hepimizin. Sevdamız Van’dır. Van'ın çıkarları için sizlerin de katkılarını alarak hareket ediyoruz. AK Parti grubuyla bugüne kadar birlikte yürüttüğümüz uyumlu çalışmanın devam edeceğine inanıyorum. Neticede hepimizin ana amacı yaşadığımız topraklara katkı sunmak. İlçemize hizmet yolunda bize destek olan herkesle işbirliği yapmaya hazırız. Birlikte yapacağımız çalışmanın güzel bir örnek olacağına inanıyorum” dedi.

Otomobil 10 metrelik istinat duvarından uçtu: 5 ağır yaralı Otomobil 10 metrelik istinat duvarından uçtu: 5 ağır yaralı

"KENTİMİZİN DEĞERLERİNİ KORUYORUZ"

İpekyolu'nun Van'ın en büyük bir ilçesi olduğunu hatırlatan Başkan Kuşan, “Van'ın birçok önemli değeri bir arada tutan tarihiyle, tarımıyla genç nüfusu ve jeopolitik konumuyla önemli bir kent. Bu yönleriyle her yıl büyüyen, sürekli göç alan ilçemizin ihtiyaçları da büyüyor. Bu noktada Van'ı büyütürken kentimizin değerlerini koruyoruz. Tüm siyasi partilerimizle uyum içindeyiz. Van'a hizmet etmek anlayışı da uyum ve sinerji yaratıyor” diye konuştu.

"KENTİMİZİN GELİŞMESİ İÇİN BİRLİKTE MÜCADELE EDECEĞİZ"

Başkan Kuşan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sözlerini şöyle sonlandırdı: “Nezaketli davranışınıza ve sıcak ilginize şahsım ve yönetimdeki arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum. Biz bu şehirde taş üsten taş koyanın yanındayız. Sizin çalışmalarınız Vanlıya ışık tutacak. Biz de Van'a katkı sağlamak için destekçiniz olacağız. İlçemizin daha da gelişmesi için birlikte mücadele edeceğiz. Amaç hizmetse gerisi teferruattır.” Milletvekili Kayatürk, Başkan Yavuz Kuşan ile bir süre sohbet ederek, yeni görevinde başarılar diledi ve ilçe Başkanlığı’ndan ayrıldı.

Kaynak: GAZETE VAN