İsrail ile Filistin arasındaki savaş akaryakıt fiyatlarını etkilemeye devam ediyor. Akaryakıt fiyatlarındaki değişkenlik sürerken dün motorine yapılan 2 lira 56 kuruşluk zammın ardından benzin fiyatına da zam geliyor.

Van YYÜ’de gala konseri büyük beğeni aldı! Van YYÜ’de gala konseri büyük beğeni aldı!

BENZİNE ZAM YOLDA

Brent petrol fiyatlarındaki artış ve döviz kuru nedeniyle akaryakıt fiyatlarında hareketlilik sürüyor. Dün yapılan dev motorin zammının ardından bir zam da benzin grubuna. Sektör kaynaklarından edinilen son bilgiye göre; bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzine 1 lira 79 kuruş zam geliyor. Gelen zammın ardından İstanbul'da benzinin litresi 41 lirayı, Van’da ise 42 lirayı aşacak.

MOTORİNE 2 LİRA 56 KURUŞ ZAM GELMİŞTİ

En son motorine yapılan zamla fiyatlar 2 lira 56 kuruş artmış, İstanbul'da motorinin litresi Ankara ve İzmir'de 45 TL'yi aşmıştı. Sektör kaynaklarının aktardığı bilgiye göre bu gece yarısı benzine yansıtılacak 1 lira 79 kuruşluk zamla benzin litre fiyatı İstanbul'da 41 lira 22 kuruşa yükselecek.

MOTORİNDE REKOR YÜKSELİŞ

Bir süredir indirimin olmadığı akaryakıt sektöründe, geçtiğimiz günlerde motorinin litresinde adeta rekor kırıldı. Motorin grubuna, 2 lira 56 kuruş zam gelmiş, böylelikle litre fiyatı 45 TL'yi aşarak rekor kırdı.

BENZİN, MOTORİN VE LPG FİYATI NE KADAR?

İstanbul'da şu an benzinin litresi 39,43 TL, motorinin litresi 44,35 TL, LPG ise ortalama 20 TL'den satılıyor. Akaryakıt fiyatları ilçelere göre farklılık gösterebiliyor.

VAN’DA AKARYAKIT FİYATLARI 46 LİRAYI AŞTI

Akaryakıt fiyatlarında dün yapılan zam ile motorinin litresinde adeta rekor kırıldı. Motorin fiyatlarına 2 lira 56 kuruş zam gelmiş, böylelikle litre fiyatı 46 TL'yi aşarak rekor kırmıştı. Son yapılacak zam ile Van’da motorin fiyatları 46 lirayı aşarken benzin fiyatları ise 42,88 kuruşa çıkacak.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - HABER MERKEZİ