Mitingin ardından CHP Van İl Başkanlığını ziyaret eden Özel, esnaf ziyareti yaptı, vatandaşlarla selamlaştı. CHP lideri Özgür Özel’in kuyumcu esnafı ile “çeyrek altın” diyaloğu ise gündem oldu.
ÖZEL’İN KUYUMCU ESNAFI İLE ÇEYREK ALTIN DİYALOĞU DİKKAT ÇEKTİ
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Van mitinginin ardından bir kuyumcuyu ziyaret etti. Emeklilerin AK Parti döneminde maaşlarından 5,5 çeyrek altını kaybettiklerini belirten Özel, "İnşallah iktidar değişince emeklide de asgari ücretlide de çiftçide de para bolaracak o zaman işler daha da iyi olacak" dedi.
“VAN'DA KUYUMCUNUN AÇILDIĞI GÜN YAPTIK”
AK Parti iktidarı döneminde emeklilerin maaşlarında 5,5 çeyrek altın kaybettiğini belirten Özel, "Bu hesabı Trabzon'da yaptım, Adana'da yaptım, Mersin'de yaptım, Trakya'da yaptım. Türkiye'nin her yerine yaptık en son Van'da kuyumcunun açıldığı gün yaptık. İnşallah iktidar değişince emeklide de asgari ücretlide de çiftçide de para bolaracak o zaman işler daha da iyi olacak" dedi.