ŞEHRİVAN HABER / Son dönemlerde Vanlı isimler siyasette ve bürokraside önemli alanlarda görev almaya devam ederken, Vanlı tıp doktoru Prof. Dr. İhsan Ateş'e de önemli bir görev verildi.

Tıp alanında son dönemlerde en çok konuşulan doktorlardan birisi olan ve Türkiye'nin pandemi sürecinde yakından tanıdığı Prof. Dr. İhsan Ateş, o süreçteki çalışmaları ve uyguladığı tedavilerle öne çıkmıştı. Aynı zamanda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da doktorlarından olan Ateş, o dönem Erdoğan'a koronavirüs aşısını yapan isim olmuştu.

Başarılı kariyerini son olarak Ankara Şehir Hastanesi İç Hastalıkları Kliniği İdari ve Eğitim Sorumlusu olarak sürdüren Dr. Ateş, bugün önemli bir göreve atandı.

Şehrivan'ın edindiği bilgilere göre Sağlık Bakanlığı'nda Sağlık hizmetleri genel müdürü olarak atandı.

Erdoğan'ın da yakından bildiği isimlerden birisi olan Dr. Ateş, Ankara Şehir Hastanesi'ndeki başarılı yöneticiliği ile de Ankara'da da kısa sürede önemli isimlerden birisi olmasını da sağlamıştı.

Ramazan'ı sağlıksız geçirmeyin! İftar ve sahurla ilgili bu detay sizi şaşırtacak! Ramazan'ı sağlıksız geçirmeyin! İftar ve sahurla ilgili bu detay sizi şaşırtacak!

Editör: TE Bilisim