Ünlü Yazar ve Şair Şükrü Erbaş, Toranj sanat kültür akademide BOSAŞ ana sponsorluğunda düzenlenen organizasyonda şiir severlerle bir araya geldi.

Yazar Murathan Mungan Van'a geliyor! Yazar Murathan Mungan Van'a geliyor!

Sanat merkezinde düzenlenen dinleti ve imza etkinliğinde Şükrü Erbaş, yaşantısından örnekler vererek, edebiyatın insanların üzerindeki etkisine dair örneklemelerde bulundu.

Etkinlikte açılış konuşması yapan, BOSAŞ Yönetim Kurul Başkanı Şemsettin Bozkurt, “İşci kökenli birisi olarak kültür ile 25 yıl önce kültür ve sanatı yakın takip eden Eczacıbaşı ve Sabancı gibi büyük şirketlerde takip etmeye başladım. Kültür ve sanata ilgim oradan geliyor. Van’da kültür sanata bir nebze olsun destek vermek için son 20 yıldır sadece ekonomi paranın konuşulduğu bir sistemin içinden kültür ve sanatı konuşmak çok kıymetli ve değerlidir. Biz şirket olarak böyle bir etkinliğe destek vermiş olmasından dolayı büyük bir onur ve kıvanç duyuyorum. Bugün davetimiz icabetinde bizi yalnız bırakmayan Şükrü Erbaş ve Harun Tutuş abilerime teşekkür ederim.” İfadelerini kullandı.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - ŞABAN BEYAZSAÇ