ŞEHRİVAN HABER: CHP’de, 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için çalışmalar sürüyor. Van’da da bu anlamda çalışmalar sürerken akademisyen Aziz Örek, CHP Van milletvekili aday adaylığını açıkladı.

ÖREK YARIN BAŞVURUDA BULUNACAK

Sosyal medya hesabından paylaşım yaparak istifasını duyuran Örek, “Değerli dostlar; 2023 genel seçimlerinde çocuklarımıza, gençlerimize daha yaşanılabilir bir ülke bırakmak adına Van Milletvekili aday adaylığı için yarın CHP'ye başvuruda bulunuyorum. Bu sebeple bugün Yüzüncü Yıl Üniversitesi'ndeki görevlerimden istifa ettim. Siz değerli dostların desteği ülkemiz için önemli olduğu kadar benim için de çok kıymetli. Seçimin barış ve kardeşlik ortamında yürütülmesini temenni eder, aday olacak tüm vatandaşlarımıza şimdiden başarılar dilerim” dedi. 

SÜREÇ NASIL İŞLEYECEK?

Van yeni dönemde nasıl yönetilmeli? İşte Van’ın belediye başkanlarından beklentileri! Van yeni dönemde nasıl yönetilmeli? İşte Van’ın belediye başkanlarından beklentileri!

Türkiye’de, 28. Dönem Milletvekilliği aday adaylığı başvuruları sürüyor. Başvuruların ardından milletvekili adaylarının belirlenmesinde teşkilat temayül yoklaması, mülakatlar, anketler ve komisyonlarca alınacak kararlar etkili olacak.

Editör: TE Bilisim