Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın 2. Beşiktaş dönemine Alanyaspor mağlubiyeti ile başladı. Süper Lig'de 2 maçı ertelenen ve oynadığı 2 maçta 3 puan alan Beşiktaş lider Galatasaray'ın 9 puan gerisinde yer alıyor.
YUSUF YAZICI İÇİN YUNAN EKİBİNİN KAPISI ÇALINDI
Olympiakos'ta forma giyen milli yıldız Yusuf Yazıcı'nın durumunu yakından takip eden yönetim Sergen Yalçın'ın talebi doğrultusunda harekete geçti. Yusuf'un Şampiyonlar Ligi kadrosuna alınmaması sonrası takımdan ayrılmak istediği öğrenilirken Beşiktaş'ın yıldız futbolcuyla kısa sürede anlaşacağı iddia edildi.
SERGEN YALÇIN BİZZAT DEVREDE
Sergen Yalçın'ın sık sık övgülerle bahsettiği Cengiz Ünder için de Beşiktaş yönetimi nabız yokluyor. Fenerbahçe'de gözden çıkarılan milli yıldızı yeniden eski formuna kavuşturacağını düşünen Yalçın'ın bu transfere kefil olduğu ve kesinlikle alınmasını istediği öğrenildi.
STOPERE REAL'İN GENÇ YILDIZI
Real Madrid'de geçtiğimiz sezon ilk 11'in değişilmezi olan ancak bu sezon Alonso'nun gelişiyle kadroda düşünülmeyen genç yıldız Raul Asencio için temaslarını sıklaştıran Beşiktaş, Real Madrid'e teklifini yaptı. 22 yaşındaki futbolcuyu kiralamak isteyen Beşiktaş'ın oyuncunun maaşının tamamını ödeyeceği ve satın alma opsiyonu koyduracağı iddia edildi.
8 NUMARAYA REAL MADRİD'DEN TAKVİYE!
Bu sezon Madrid ekibinde az süre bulan oyunculardan biri olan Dani Ceballos da mutsuz isimler arasında yer alıyor. İlk 11'de oynayacağı bir kulübe gitmek isteyen yıldız futbolcu Avrupa'da transfer sezonunun kapanması nedeniyle Türkiye'ye gelebilir. Fenerbahçe'nin de peşinde olduğu iddia edilen İspanyol yıldızın Beşiktaş'a daha yakın olduğu öğrenildi. Sergen Yalçın'ın ve transfer komitesinin bu trasnfer için yoğun çaba harcadığı öğrenilirken Beşiktaş'ın Ceballos'u zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralayacağı iddia edildi.
SOL KANAT İÇİN EN KUVVETLİ ADAY TROSSARD!
Arsenal'de teknik direktör Arteta'nın kadroda düşünmediği Belçikalı sol kanat Leandro Trossard için 1 aydır temasta olan Beşiktaş yönetimi, Sergen Yalçın'ın da onay vermesi sonrası bu trasferi bitirmek için harekete geçti. 22 milyon Euro değere sahip 30 yaşındaki Belçikalı yıldızın sezon sonu sözleşmesinin bitecek olmasını fırsat bilen Beşiktaş bu transferi cüzi miktara bitirmeye çalışıyor.

