Konferans Ligi'nde 2-0 öne geçtiği maçta Lugano'ya 3-2 mağlup olan Beşiktaş'ta kriz bambaşka bir boyut aldı. Maçın hemen ardından yönetime istifasını sunan Şenol Güneş bu sabah da idmana çıkmayarak görevi resmen bıraktı.

Beşiktaş’ta Lugano maçının ardından yapılan olağanüstü yönetim kurulu toplantısı 4 saat sürdü. Toplantının ardından başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetim kurulu üyeleri açıklama yapmadan stadyumdan ayrılırken yenilginin ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş istifa kararı alırken istifasını da yönetime sundu.

İSTİFAYA DAVET ETTİLER

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu 2’nci maçında 2-0 öne geçtiği karşılaşmada İsviçre ekibi Lugano’ya 3-2 mağlup olan Beşiktaş’ta olağanüstü bir gece yaşandı. Karşılaşma öncesi ve sırasında siyah-beyazlı yönetimi istifaya davet eden taraftarlar, 3-2’lik mağlubiyetin ardından hem yönetim kurulu üyelerine hem de futbolculara tepki gösterdi. Karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından uzun süre stadyumdan ayrılmayan siyah-beyazlı taraftarlar, başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetim kurulu üyelerini istifaya davet etti.

Beşiktaş resmen duyurdu

Beşiktaş Kulübü, deneyimli teknik direktör Şenol Güneş'in ayrılığını resmen açıkladı:

Lugano maçının ardından bir araya geldiği Başkanımız Ahmet Nur Çebi'ye, Beşiktaşımızın menfaatleri doğrultusunda bir kan değişikliğine ihtiyaç olduğunu, Kulübümüzün ve takımımızın önünü açmak adına alınacak her türlü karara saygı duyacağını ifade eden teknik direktörümüz Şenol Güneş, bugün itibarıyla görevinden ayrılmıştır.

Şenol Güneş'e Kulübümüze katkıları nedeniyle teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.

Seriksporlu futbolculardan Vanspor'un şampiyonluğunu etkileyecek karar: Erokspor maçına çıkmayacaklar! Seriksporlu futbolculardan Vanspor'un şampiyonluğunu etkileyecek karar: Erokspor maçına çıkmayacaklar!

Takımın başında Burak Yılmaz olacak

Siyah-beyazlıların İstanbulspor ile oynayacağı maçta teknik sorumlu olarak Burak Yılmaz'ın görev alması bekleniyor.

Editör: Necmettin Dursun