Son dakika! İstanbul'da deprem meydana geldi. Marmara Denizi'nde ilk tahminlere göre 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

AFAD'DAN DEPREM AÇIKLAMASI

AFAD'dan gelen son dakika haberine göre Marmara Denizi Gemlik Körfezi'nin Mudanya açıklarında 5,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İstanbul dahil 5 ilde hissedilen depremde olumsuz gelişme yaşanıp yaşanmadığıy ile ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi.

AFAD’TAN DEPREME İLİŞKİN AÇIKLAMA

#DEPREM: Marmara Denizi, Gemlik Körfezi’nde (Bursa, Mudanya açıkları), saat 10.42’de 5,1 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. Gelişmeleri takip ediyoruz.

YERLİYKAYA’DAN DEPREME İLE İLGİLİ AÇIKLAMA GELDİ

#Marmara Denizi #Gemlik açıklarında 5️,1 büyüklüğünde meydana gelen ve çevre illerden de hissedilen depremde, başta AFAD olmak üzere ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha tarama çalışmaları için bölgeye sevk edilmiştir. Gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun.

PFDK'dan Enis Destan'a 3 maç ceza PFDK'dan Enis Destan'a 3 maç ceza

Marmara bir kez daha sallandı: 4,5 büyüklüğünde artçı meydana geldi

Öte yandan sarsıntıdan 3 dakika sonra bölgede 4,5 büyüklüğünde bir artçı daha meydana geldi. 3 dakika sonra meydana gelen artçının derinliği 7 kilometre olarak kaydedildi.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - HABER MERKEZİ