Son dakika! Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı çevre illerden de hissedilirken; AFAD tarafından yapılan açıklamada, "Saha tarama çalışmaları devam etmektedir. Etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarız" denildi.

DERİNLİK 8 KİLOMETRE

6 Şubat depreminin merkez üssü Kahramanmaraş, bugün yeniden sallandı. 4.6 şiddetindeki deprem kentte panik yaratırken, sarsıntının yerin 8 kilometre derinliğinde gerçekleştiği belirtildi. Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 4.5 olarak açıkladı.

Tasarruf Paketi'nin detayları belli oldu: Kamuda araç alımı ve kiralama durduruldu! Tasarruf Paketi'nin detayları belli oldu: Kamuda araç alımı ve kiralama durduruldu!

Son Dakika! Kahramanmaraş'ta 4.6 büyüklüğünde deprem

"SAHA TARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR"

AFAD'dan yapılan açıklamada, "Kahramanmaraş ilimizin Göksun ilçesinde saat 11.22'de meydana gelen 4.6 büyüklüğündeki #deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Saha tarama çalışmaları devam etmektedir. Etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarız." ifadeleri yer aldı.

Editör: Necmettin Dursun