ŞEHRİVAN HABER: FATMA NUR POLATCAN-HAKAN İZGİ

Van’da 4 gün önce Ağaçkakan TV’nin yaptığı sokak röportajında Erol Atlas adlı vatandaşın yaptığı konuşma Türkiye gündemine düşmüş, milyonlarca kez izlenmiş ve on binlerce yorum yapılmıştı. Muhabirin “Seçimde kime oy vereceksiniz” sorununa şairane cevap vererek ses getiren Atlas, Şehrivan aracılığıyla herkesin merak ettiği soruları yanıtladı. 

MİLYONLARCA KEZ İZLENEN RÖPORTAJDA KONUŞAN EROL ATLAS ŞEHRİVAN’A KONUŞTU!

Van dahil 42 ilde 'Narkoçelik-14' operasyonu Van dahil 42 ilde 'Narkoçelik-14' operasyonu

Kendisini tanıtarak sözlerine başlayan Erol Atlas, “Van merkezde oturmaktayım. Van’ın yerlisi sayılırım. Emekliyim ama yazın şantiyelerde çalışmaktayım. İnsan odaklı, insana olan muhabbet, insana olan saygıdan öte okuyan, az konuşan, az gülen ama çok ağlayan sıradan bir vatandaşım” dedi.

“ASIL AMAÇ DOĞAÇLAMA İLE BİR ŞEYLER AKTARMAK”

Röportajda da doğaçlama konuştuğunu belirten Atlas, “Bir insanın meslekte bir anlık bir heves, bir yetenek olabilir mi? Bir birikimi, bir altyapısı, bir ilmi, bir mürekkebi, gözyaşı, gurbeti, sevdası, hüznü, aşkı olmasa insan işini, yüreğini bir anlık dökebilir mi? Dökemez. Asıl amaç doğaçlama ile, yazıya kaleme ihtiyaç duymadan yüreğimizde biriken volkanı biriken denizleri, akarsuları, yağmurları aktarmak” diye konuştu.

“İNSANA OLAN SAYGIM VE SEVGİMDEN DOLAYI ÇOK DETAYA GİRMEDİM”

Atlas, röportaja yapılan yorumlarla ilgili konuşarak, “İnternet ortamında video milyonlarca kez izlendi, yorum yapıldı. İnsana olan saygım ve sevgimden dolayı çok detaya girmedim. Ben 40 yıldır yazıyorum. İnsanlarla sürekli şantiyelerde yıllarımı geçirdim. İnsanlara arkadaş, kardeş gibi hep iyi niyetlerle ortamlarda bulunduğum için nasıl tepkiler alacağımı biliyordum. Bir yolcuyum, bugün varım yarın yokum. İnsanların fikir dünyaları çok kurcalamak istemiyorum. İnsanların yüreğine, sevdasına, hüznüne, gözyaşına, gecenin karanlığında yorganı başına çekip hüngür hüngür ağlayan insanların sesi olduğum için dünden bugüne seçimden konuşmadım. Herkes kendi vicdanı” ifadelerini kullandı.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER