ŞEHRİVAN HABER - Vanspor FK, İnegölspor deplasmanından 3 puanla dönmesine rağmen, deplasmanda alınan galibiyet play-off mücadelesi elde etmesine yetmedi. Ligde kıran kırana maçların oynandığı haftada play-off umudu son haftaya kaldı.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Vanspor FK, ligin bitmesine son bir hafta kala son deplasmanını İnegölspor karşısında oynadı. Bursa'da gerçekleşen mücadeleyi 3-2 kazanan Vanspor, kıran kırana geçen maçta aldığı 3 puan ile play-off umutlarını gelecek haftaya bıraktı. Bir taraftan kendi maçında galibiyet almaya çalışan diğer taraftan da rakiplerinin maçlarını seyreden Vanspor FK, haftaya galibiyeti alıp play-off hattındaki rakibi Baybur İÖS'nin puan kaybetmesini bekleyecek.

ÇORUM PUAN KAYBETTİ, BİR RAKİP ELENDİ!

Vanspor FK'nin en önemli rakiplerinden birisi olan ligde iddiası olmayan, son sıra takımlarından Adıyaman FK ile karşılaştı. Adıyaman deplasmanında 2-0 öne geçmesine rağmen galibiyeti koruyamayan Çorumspor, 63'te beraberliği, 90'da ise 2'inci golü buldu. Gergin maçın sonunda gol olmazken Çorum 2 puan kaybederek play-off umutlarını yitirdi.

VANSPOR TEK RAKİBİ BAYBURT!

Alınan sonuçlara göre, son hafta Niğde Anadolu FK ile karşılaşacak Vanspor'un play-off hattındaki en önemli ve tak rakibi olarak Bayburt İÖS kaldı. Diyarbakır'ı 1-0 ile geçerek puanını 63'a çıkaran Bayburt İÖS 6'ıncı sıradaki yerini koruyarak play-off oynayacak son takım olarak sıralamada yer alırken, aynı puandaki Vanspor 6'inci sırada rakibini takip etti. İkili averajdan dolayı aynı puanda olmalarına rağmen rakibinden sonra yer alan Vanspor FK, Baybur'un berabere bile kalması halinde play-off oynama şansı elde edecek.

"BİR UMUTTUR YAŞAMAK"

Ligde play-off oynayacak son takımın belirlenmesi son haftaya kalırken Vanspor FK'da resmi hesaplarda ve futbolcuların sosyal medya hesaplarında "Bir umuttur yaşamak" şeklinde paylaşımlar yapıldı. Play-off umuduyla son haftaya hazırlanan takım ve yöneticiler aynı sloganı paylaşırken umutların taşındığı son haftada Vanspor taraftarının önünde çok kritik bir maça çıkacak.

İŞTE LİGDEKİ SON DURUM

(Şehrivan Haber)

Editör: TE Bilisim