Yerel seçim hareketliliği tüm Türkiye’de olduğu gibi Van’da da devam ediyor. AK Parti'de belediye başkan aday adaylığı için başvuru süreci bu akşam saat 19.00 itibarıyla sona erecek.

İLHAN KAYA EDREMİT BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN BAŞVURU YAPTI

AK Parti'de belediye başkan aday adaylığı için başvuru süreci bu akşam saat 19.00 itibarıyla sona erecekken belediye başkan aday adaylığı için başvurular da gelmeye devam ediyor. Son olarak İlhan Kaya AK Parti Edremit Belediye Başkan aday adaylığı için başvuru yaptığını açıkladı.

ASLA VAN’I, EDREMİT’İ TERK ETMEYİ DÜŞÜNMEDİK

İlhan Kaya aday adaylığını şu sözlerle duyurdu; “Partimiz, evimiz olan AK Parti’de de belediye başkan adaylığı için başvurular, bugün itibariyle de son buluyor. 21 yıldır iktidar olan partimiz, her daim tercih edilen, vatandaşın ilgi gösterdiği bir parti olma vasfını hep korudu. Van’ımız nasıl ki doğası, tarihi ve medeniyetlere olan ev sahipliğiyle çok önemli bir konumdaysa ve insanları kendine hayran bırakıyorsa Edremit’te bu anlamda Van’ın nazarlığıdır, gözbebeğidir. AK Parti’nin kurulduğu ilk zamanlardan beri bu davada yer aldık. Hiçbir zaman partimizi bırakmadık. Asla Van’ı, Edremit’i terk etmeyi düşünmedik.

YSK, 3 ilçe ve 4 beldede seçimin yenilenmesine karar verdi YSK, 3 ilçe ve 4 beldede seçimin yenilenmesine karar verdi

“TEMEL AMACIM İNSANIMIZA DOKUNABİLMEK, HİZMET ETMEK VE DESTEK OLMAK”

Kaya ailesi olarak yatırımlarımızda birinci önceliğimiz Van oldu. Edremit’i çok iyi tanıyorum. Bu güzelim ilçe, bir nahiheyken hatta bir mahalle ve köyken de buradaydık. Bu ilçedeki sosyolojiyi, insan ilişkilerini, etnik zenginliği inanın çok iyi biliyorum. İlhan Kaya olarak yine sizlerin desteği ve teveccühü ile bugüne kadar çok kıymetli görevlerde şehrimi temsil ettim. PÜİS Genel Başkan Yardımcısı görevini icra ediyorum. VAN TSO’da dört dönem meclis üyeliği ve yönetim kurulunda görevlerde bulundum. Çeşitli STK’larda da üst düzey yöneticilik yaptım ve hepsinde de temel amacım insanımıza dokunabilmek, hizmet etmek ve destek olmak oldu.

“GÜZEL BİR EDREMİT’İ VAR ETMEK İÇİN ADAY OLDUM”

Aynı amaç ile de kent siyasetinde de başta babam İbrahim Kaya ve tüm ailem büyük bir özveri ile hizmetler sağladık. Bütün bu görevlerde sizlere layık olmaya çalıştım. Bugün bende dostlarımın, kamuoyunun ve kıymetli yol arkadaşlarımın yoğun ısrarı, teveccühü üzerine sorumluluktan kaçmadım ve Edremit’i sizlerle birlikte yönetmek ve çok daha güzel bir Edremit’i var etmek için aday oldum. Allah bizi çıktığımız bu yolda başta Vanlı hemşerilerimize olmak üzere hiçbir vatandaşımıza karşı mahcup etmesin inşallah.” Dedi.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - HABER MERKEZİ