TOKİ Van dahil 24 ildeki 231 arsayı 28 Aralık 2023 tarihinde konut, ticaret, sanayi, turizm tesis ve plansız niteliğindeki arsaları açık artırma yöntemiyle satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalara yüzde 25 peşinat, 48 ay vadeyle sahip olunabilecek. Ayrıca 1 adet resmi kurum alanı kiralaması yapılacak. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 24 ildeki 231 arsayı açık artırmayla satışa sundu.

AÇIK ARTIRMA 28 ARALIK'TA YPILACAK

Satışa sunulan arsalar; Adana, Ağrı, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Çorum, Diyarbakır, Elazığ, Hatay, İstanbul, İzmir, Karabük, Kayseri, Kırıkkale, Kocaeli, Konya, Mersin, Muş, Şanlıurfa, Tekirdağ, Uşak, Van ve Yalova’da bulunan 231 arsa, açık artırmayla satılacak. Müzayede Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ve TOKİ Küçükçekmece İstanbul Hizmet Binasında gerçekleştirilecek ayrıca internetten de "www.emlakmuzayede.com.tr" adresinden teklif verilebilecek.

İki otomobil çarpıştı, karı koca hayatını kaybetti İki otomobil çarpıştı, karı koca hayatını kaybetti

KDV’DEN MUAF YÜZDE 25 PEŞİNAT 48 AY VADE

Satışa sunulan arsalar KDV’den muaf şekilde satılırken alıcılar, konut, ticaret, sanayi ve turizm tesis alanı niteliğindeki arsalara yüzde 25 peşinat 48 ay vade ile sahip olabilecek. Satışa sunulan arsalar arasında Ankara’da konut ve plansız alanlar, Antalya’da turizm tesis alanı, İzmir’de sanayi alanı, Kocaeli’nde Ticaret, Konya’da Kentsel Gelişim, Uşak’ta konut ve Tekirdağ’da Lojistik tesis alanı bulunuyor.

Satışa ilişkin detaylı bilgiye “www.toki.gov.tr” ile “www.emlakmuzayede.com.tr” internet adresinden ve 0 212 608 15 00 numaralı telefondan ulaşılabilecek.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - HABER MERKEZİ