Kestiği ağacın altında kaldı, hayatını kaybetti Kestiği ağacın altında kaldı, hayatını kaybetti

Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Başkan Akman, birlik ve beraberlik içinde bir Kurban Bayramı’na daha ulaşmanın sevinç ve heyecanını yaşadıklarını söyledi. Başkan Akman, insanları günlük kaygı ve sıkıntılardan uzaklaştırarak birbirine yakınlaştıran bu müstesna günlerin toplumda umut, sevgi, birlik ve beraberliği pekiştirdiğini belirtti. Başkan Akman, “Bu özel günlerin tüm ülkemizde aynı coşku ve mutlulukla yaşanabilmesi için her birimize düşen en anlamlı vazife; başta büyüklerimiz olmak üzere yakınlarımızı, kimsesizleri, yetimleri ve ihtiyaç sahiplerini ziyaret ederek gönüllerini almak olmalıdır” ifadelerini kullandı.

Kurban Bayramı tatilinde yola çıkacaklara da uyarılarda bulunan Başkan Akman, “Heyecanla beklediğimiz bayram sevincinin acıya dönüşmemesi için 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde araçlarıyla yola çıkacak tüm kardeşlerim daha dikkatli olmalarını tavsiye ediyorum. Bayram günlerinde trafiğin her zamankinden daha yoğun olduğunu göz önünde bulundurduğumuz; yollarda kaybedilen zamanın telafisi mutlaka vardır. Ama kaybedilen canların, çekilen acıların telafisi yoktur” diye belirtti.  

Dini bayramlarda sevinmek kadar, sevindirmenin de önemli olduğunu vurgulayan Başkan Akman, özellikle sevindirmenin önem kazandığı Kurban Bayramı’nda, yardımlaşma ve dayanışmanın da gereği olarak yoksul, yetim ve kimsesizlerle şehit ailelerini ve gazileri ziyaret ederek sevindirilmesinin büyük önem taşıdığını anlattı. Başkan Akman, “Bu duygu ve düşüncelerle tüm Tuşbalı hemşehrilerimin mübarek Kurban Bayramı’nı en kalbi duygularımla tebrik ediyor, herkese sevdikleri ile birlikte sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmelerini diliyorum” şeklinde konuştu.