Fenerbahçe, Lyon deplasmanında oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu rövanş maçının ardından Matteo Guendouzi, Mason Greenwood ve kulüp hakkında UEFA tarafından disiplin süreci başlatıldığını duyurdu.

Vanlı genç yetenek Amedspor’a transfer oldu!
Vanlı genç yetenek Amedspor’a transfer oldu!
İçeriği Görüntüle

FENERBAHÇE VE İKİ YILDIZ İÇİN SORUŞTURMA

UEFA tarafından yapılan açıklamada, Fenerbahçe Kulübü hakkında disiplin süreci başlatıldığı belirtildi. Soruşturmanın yanı sıra Fenerbahçe’nin yıldız oyuncuları Matteo Guendouzi ve Mason Greenwood hakkında da disiplin dosyası oluşturulduğu ifade edildi.

İşte Fenerbahçe'den yapılan açıklama

Kararın, Lyon karşılaşmasının ardından yaşanan gelişmeler ve saha içerisindeki olaylarla bağlantılı olduğu öğrenildi. UEFA’nın ilgili yönetmelikler kapsamında yapacağı incelemenin ardından, futbolcular ve kulüp hakkında uygulanabilecek yaptırımlar netlik kazanacak.

GÖZLER VERİLECEK KARARDA

Fenerbahçe cephesinde UEFA’nın soruşturma süreci yakından takip edilirken, Guendouzi ve Greenwood hakkında nasıl bir karar çıkacağı da merak konusu oldu. UEFA Disiplin Kurulu’nun değerlendirmesini tamamlamasının ardından sarı-lacivertli kulüp ve futbolcularla ilgili olası cezaların açıklanması bekleniyor. Fenerbahçe taraftarının gözü ise UEFA’dan gelecek nihai karara çevrildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ