ŞEHRİVAN HABER: FATMA NUR POLATCAN-ZENÜN YEŞİL

AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulahat Arvas, Edremit Belediye Başkanı ve aynı zamanda başkan adayı olan İsmail Say’ın Proje Lansman Toplantısında konuştu. Burada konuşan Arvas, halkla bir araya gelmeye devam ettiklerini dile getirerek, “Van kendi evladına sahip çıkacak” dedi.

“HALKLA BERABER VAN’A HİZMET EDECEĞİZ”

Arvas, Van’a hizmet edeceklerini aktararak, “Biz Allah nasip ederse 31 Mart’ta büyükşehir ve 13 ilçeyi kazandığımızda halkımızın umudu, gayesi, hedefi ve halkla beraber Van’a hizmet edeceğiz. Biz halkımızı aldatmayacağız. Halkımızın hakkı, hukukunu başkasına peşkeş çekmeyeceğiz. Hak ve adalet içerisinde beytülmal olacağız. Van’ın mimarı olacağız. Sadece 5 yıl değil biz hayatımızı ortaya koyduk. Konumuz, felsefemiz, düşüncemiz budur. Allah bizi bu yoldan ayırmasın. Bizi mahcup etmesin. Hep beraber Van’a sahip çıkmaya ihtiyacımız var. Sizlerle beraber yürüyeceğiz” ifadelerini kullandı.

“VAN’IN SORUNLARINI İYİ BİLİYORUZ, ÇÖZME NOKTASINDA DA GAYRETLE ÇALIŞACAĞIMIZA İNANIYORUZ”

Kentin sorunlarını çok iyi bildiklerini ve çözüm noktasında gayretle çalışacaklarını dile getiren Arvas, “Biz samimiyetle çalıştık, alnımız aktır. Mahallelerimizi geziyoruz. Milletimizin içindeyiz. Biz kentimize, memleketimize, partimize, bize inananlara leke getirmedik. Başımız eğmedik, eğmeyeceğiz. Kim iftira atarsa atsın bizim defterimiz açıktır, dosyamız ortadadır. Yaptıklarımız ortadadır. Dersimizi iyi çalıştık. Van’ın sorunlarını iyi biliyoruz. Çözme noktasında da gayretle çalışacağımıza inanıyoruz” diye aktardı.

Hava yolu trafiğinde rekor: Nisan ayında 18 milyona yakın yolcu taşındı Hava yolu trafiğinde rekor: Nisan ayında 18 milyona yakın yolcu taşındı

“MEMLEKETİN KENDİ EVLADINA SAHİP ÇIKMA NOKTASINDA İNANCIM TAMDIR”

Arvas, halkın kendi evladına sahip çıkacağını belirterek, “20 yıldır Van’ı iktidarla buluşturma hasreti hepimizin içinde var. Bu defa çıkış noktasındayız. Hizmet noktasında, memlekete sahip çıkma noktasında, memleketin kendi evladına sahip çıkma noktasında inancım tamdır. Her gittiğimiz yerde “Van’ı yalancılara teslim etmeyeceğiz. Halkı ve devleti tükürüğünde boğan, halka hakaret edenden hizmet gelmez. Biz hakaret işi, öldürme işi, zulüm işi yapanlara izin vermeyeceğiz” diyorlar. Halk bunları söylediğinde halkın bu iradesi, halkın memleket sevdası, sandığa gitmeyen kardeşlerimiz bu defa sandığa gidecek. Oyunu kullanacak. Projelerimizle beraber şehrimize hizmet edeceğiz” dedi.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER