Milletvekili aday listelerinin kesinleşmesi ile birlikte sahaya inen Millet İttifakı Van adayları seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. 14 Mayıs’ta yapılacak olan Genel Seçimlere kısa bir süre kala sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmama iddiasıyla çalışmalarını sürdüren ittifak adayları, il başkanları ve partililer Rus pazarı ile Cumhuriyet Caddesi esnafını ziyaret etti.

RUS PAZARI ESNAFINA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Milletvekili adayları, ittifak partisi başkanları ve partililer ilk olarak kısa süre önce yangın sebebiyle birçok esnafın mağdur olduğu Rus Pazarı esnafını ziyaret etti. Esnafa geçmiş olsun dileklerini ileten adaylar, yaraların kısa sürede sarılması temennisinde bulundu.

İTTİFAK ADAYLARINA DESTEK

Altın fiyatlarındaki sert yükselişin 2 nedeni belli oldu! İşte altındaki yükselişin nedenleri Altın fiyatlarındaki sert yükselişin 2 nedeni belli oldu! İşte altındaki yükselişin nedenleri

Adaylar daha sonra iki gruba ayrılarak Cumhuriyet Caddesi esnafını gezdi. Vatandaşın ve esnafın ilgisiyle karşılaşan adaylar sorun, talep ve önerileri dinledi. Esnaflar yaşanan pahalılık nedeniyle artık iş yapamaz hale geldiklerini ve değişimin artık kaçınılmaz olduğunu belirtti. Vatandaşlarla ayaküstü sohbet eden adaylar seçim için destek istedi. Vatandaşlar ise hak, hukuk, adalet kavramlarının içinin boşaltıldığını, ekonomik krizin had safhada olduğunu, ittifak adaylarına ve millet ittifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek vereceklerini söyledi.

ADAYLAR ŞEHRİN SORUNLARININ ÇÖZÜMÜ İÇİN ÇALIŞACAKLARINI SÖYLEDİ

Adaylar şehrin kronik sorunlarının çözüleceği bir Van için çalışacaklarını, çocukların yatağa aç girmediği, anne ve babaların gelecek kaygısı yaşamadığı, tarım ve hayvancılık alanında üretimin olduğu, turizmin hak ettiği yere geldiği, gençlerin işsiz kalmadığı, öğrencilerin okul ve yurt sorunu yaşamadığı, esnafın, sanayicinin, memurun herkesin yüzünün güldüğü, zamların ve hayat pahalılığının sona erdiği bir sistemin inşası için çalışacaklarını söyledi. Son olarak Beşyol'da bulunan Dabbağoğlu Parkı'nda vatandaşlarla gruplar halinde sohbet eden adaylar CHP Van İl Başkanlığı'na geçti. Program burada son buldu.

Editör: Şaban Beyazsaç