Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, yaz aylarında vatandaşların yoğun olarak kullandığı sahil ve plajlarda temizlik çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda ekipler, Tuşba ilçesi Mollakasım Mavi Bayraklı Halk Plajı ve çevresinde de kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Plaj alanı ve kıyı şeridinde çevre ve görüntü kirliliğine neden olan plastik, poşet, şişe, ambalaj ve çeşitli atıkları tek tek toplayan ekipler, alanı temiz bir görünüme kavuşturdu.

Özellikle yaz döneminde ziyaretçi yoğunluğunun Mavi Bayraklı Halk Plajı’nda, vatandaşların daha temiz ve sağlıklı bir ortamda vakit geçirebilmesi amacıyla temizlik çalışmalarının sürdürüleceği de kaydedildi.

Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara çevre temizliği konusunda duyarlılık çağrısında bulunarak, plaj ve sahillerin temiz tutulmasının önemine de dikkat çekti.

Van’dan Ankara’ya bin kişi yola çıktı!
Van’dan Ankara’ya bin kişi yola çıktı!
İçeriği Görüntüle

Kaynak: BASIN BÜLTENİ- VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ