İki Nisan İlkokulu 2/İ Sınıfı öğrencileri, kardeş okul olarak belirledikleri Muradiye ilçesi Yalındüz Köyü İlkokulu’na kitap ve kırtasiye malzemeleri hediye etti. Sınıf Öğretmeni Mehmet Kuş’un rehberliğinde düzenlenen projeye, öğrencilerin yanı sıra veliler de destek verdi.

Rojin Kabiş’in ölümündeki sır perdesini aralayacak gelişme
Rojin Kabiş’in ölümündeki sır perdesini aralayacak gelişme
İçeriği Görüntüle

Dayanışmanın öneminin vurgulandığı proje kapsamında toplanan yüzlerce kitap ve kırtasiye malzemesi dün düzenlenen programla kardeş okul öğrencilerine teslim edildi.

Yalındüz İlkokulu Müdürü Ufuk Gümüş’ün de hazır bulunduğu programda büyük sevinç yaşayan öğrenciler, kardeş 2/İ Sınıfı öğrencilerine hediyelerinden dolayı teşekkürlerini ifade ettiler.

Köy okulu öğrencilerinin desteklenmesi amacıyla düzenlenen ‘Kardeş Okul Projesi’ etkinliklerinin, hayırseverlerin katkılarıyla devam edeceği bildirildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ