ŞEHRİVAN HABER - Kurumlar personel alım ilanlarını ardı ardına yayınlamaya devam ederken Van İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün de ilanı için son başvuru tarihi geldi çattı!

En düşük emekli maaşı için zam tahminleri değişti! En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? En düşük emekli maaşı için zam tahminleri değişti! En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?

Van İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Van'da İŞ-KUR üzerinden personel alımı yapılacak. Personel alımı için son başvuru tarihi bugün!

İŞKUR'dan yapılan açıklamada, 23 kişilik ve 9 AY süreli temizlik, çevre düzenlemesi ve bakım gibi işlerde çalıştırılmak üzere TYP programı başvurularının başladığı belirtildi.

İpekyolu, Tuşba, Edremit, Erciş, Gürpınar, Muradiye, Özalp ve Gevaş ilçelerinde ikamet edenler programa başvurabilecek.

Başvurular ne zamana kadar sürecek?
Bugün başlayan personel alımı başvuruları 16 Eylül'e kadar devam edecek.

Başvuru şartları nelerdir?
İlana başvurmak isteyenlerin 19 yaşından gün almış olması, başvuru tarihi itibari ile işsiz olması, en yakın dönemdeki hane gelirinin 17.103,48 TL'nin üzerinde olmaması ve açık öğretim hariç öğrenci olmaması gerekiyor.
Katılımcılar noter kurası ile belirlenecek olup; noter kurası 21 Eylül 2023 tarihinde saat 14.00'da Van Müze Müdürlüğü Konferans Salonunda yapılacak.

Editör: Ömer Aytaç Aykaç