ŞEHRİVAN ÖZEL - Kentin son 20 yıldır Çevre Yolu, Stadyum, Çok Katlı Otopark gibi yarım kalan ya da yapılmayan projeleri arasında yer alan ve her dönem tartışma konusu olan Van Otogarı bir kez daha tartışma konusu oldu.

Bakan Yerlikaya: Taksim Meydanı 1 Mayıs kutlama güzergahları arasında değil Bakan Yerlikaya: Taksim Meydanı 1 Mayıs kutlama güzergahları arasında değil

Son bir kaç gündür yağan kar sonrasında kentte ciddi olumsuzluklar yaşanırken bu olumsuzluklardan Van Otogarı (Van Şehirlerarası Otobüs Terminali) da nasibini aldı.

Yıllardır kentin yeni otogar ihtiyacı olduğu söylenmesine rağmen değişmeyen ve zaman zaman yapılan modernizasyon çalışmaları ile ayakta tutulmaya çalışan otogarda sıkıntılar bitmiyor. Yıllardır çağrılar yapılmasına rağmen eski yerinde ve kente yakışmayan bir halde olan otogarda kar yağışı sonrası oluşan kar birikintileri ve eriyen karların oluşturduğu sular vatandaşa isyan ettirdi.

Sosyal medyada paylaşına bir videoda yürümenin imkansız olduğu görüntülere yer verilirken vatandaş otogarın o haline adeta isyan etti.

İşte o görüntüler:

Editör: Garipzade Öztürk