Türkiye’nin önde gelen girişimcilik programları yürütücüsü in4startups ile birlikte Van’daki ve bölgedeki girişimcilere yönelik girişimcilik ve inovasyon programını başlatıyor. Program kapsamında girişimcilere yönelik eğitimler, girişimcilik analizleri, iş dünyasından fikirlerini danışabilecekleri mentorlar, ürün ve hizmetlerini satabilecekler ve işbirliği yapabilecekleri büyük kurumsal firmalarla görüşme imkanı sunulacak.

Programa başvuru yapan girişimciler aynı zamanda Türkiye’nin en büyük girişimcilik yarışması Gelecek Vadeden Girişimler Yarışması 24 ‘e doğrudan başvurmuş sayılacaklar. Ve yarışmada finale kaldıkları takdirde Aralık ayında gerçekleştirilecek Startup Yatırım Zirvesi’nde yatırım fonlarıyla bire bir görüşme hakkında sahip olacaklar.

Çatak'ta bahar temizliği çalışmaları devam ediyor Çatak'ta bahar temizliği çalışmaları devam ediyor

Programa başvuru şartları şu şekide sıralandı:  Van Girişimcilik ve İnovasyon Programına başvurular 10 Eylül Pazar günü sona erecek. Programa Türkiye’nin her yerinden katılım sağlanabilmesi için programda yer alan etkinlikler, eğitimler, danışmanlıklar ve mentorluklar online olarak gerçekleştirilecek. Programa başvuracak girişimlerin fikir seviyesinde olması yeterli olacak. Girişimciler fikirleriyle başvurularını yaptıktan sonra ön değerlendirmeye tabi tutulacaklar. Ön değerlendirmeyi geçip programa katılmaya hak kazanan girişimcilere önce temel girişimcilik ve inovasyon eğitimleri verilecek. Ardından girişimciler bire bir analiz edilerek kendilerine yardımcı olacak iş dünyasından mentorlar ve işbirliği ve satış yapabilecekleri kurumsal firmalar tespit edilerek görüşmeleri organize edilecek. Mentorlardan ve kurumsal firmalardan gelen geri dönüşlerle beraber girişimcilerin projelerini iyileştirmeleri sağlanacak.

Program hakkında detaylı bilgi ve başvuru için: https://in4startups.com/tr

Editör: Necmettin Dursun