Van Valisi Ozan Balcı, Van'ın Edremit İlçesindeki 8 derslikli Bilge Çocuk Anaokulunda incelemelerde bulundu. Öğretmen ve öğrenciler tarafından karşılanan Van Valisi Ozan Balcı, oyun parkı, trafik eğitim parkı, sinema ve konferans salonu, yemekhane ile spor alanlarının bulunduğu anaokulunda sınıfları dolaşarak minik öğrencilere kitap hediye etti.

Öğretmen atamalarında kadro sayısı ne zaman belli olacak? Bakan Tekin’den atamalara ilişkin açıklama! Öğretmen atamalarında kadro sayısı ne zaman belli olacak? Bakan Tekin’den atamalara ilişkin açıklama!

"ANAOKULLARIMIZ TÜM DETAYLARI DÜŞÜNÜLEREK YAPILDI"

Van Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “ Valimiz Sn. Ozan Balcı, Edremit İlçesindeki 8 derslikli Bilge Çocuk Anaokulunda incelemelerde bulundu. Öğretmen ve öğrenciler tarafından karşılanan Valimiz, oyun parkı, trafik eğitim parkı, sinema ve konferans salonu, yemekhane ile spor alanlarının bulunduğu anaokulunda  sınıfları dolaşarak minik öğrencilere kitap hediye etti. Valimiz, Anaokulunun çocukların eğitimine büyük katkı sağladığını belirterek, “İlimize 111 yeni bağımsız anaokulu yapıyoruz. Toplam 577 derslikten oluşan anaokullarımız tüm detayları düşünülerek yapıldı. Çalışmaların hızla sürdüğü okullarımız tamamlandığında ilimizde anaokulu sorunu kalmayacak” dedi. Ziyarete, Vali Yardımcısı Sn. Adem Balkanlıoğlu, Edremit Kaymakamı Sn. Yücel Erdem, İl Emniyet Müdürü Sn. Atanur Aydın, İl Milli Eğitim Müdürü Sn. Mehmet Nurettin Aras da katıldı.”denildi.

Kaynak: Basın Bülteni