Uçak bileti tavan ücretine büyük zam yapıldı! İşte yeni rakam Uçak bileti tavan ücretine büyük zam yapıldı! İşte yeni rakam

ŞEHİRVAN HABER: ÇETİN DEMİR 

Van’da tarım ve hayvancılığın gelişmesi için yatırımlara devem ediyor. Van'da ilk defa yer altı sulama göletti inşa edilirken, çalışmaları yerinde inceleyen AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu da sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, bu yıl 5 tane gölettin yapıldığı ve bir barajın ise temelinin atıldığını belirtti. 

“BU YIL 5 TANE GÖLET İLE BİR BARAJIN TEMELİ ATILDI”

AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “DSİ 17. Bölge Müdürlüğü tarafından Van'da ilk defa yer altı sulama göletti inşa ediliyor. Van Valimiz Sn. Ozan Balcı ve DSİ 17. Bölge Müdürü Sn. Ayhan Şahna ile birlikte İpekyolu İlçemizin Irgatlı mahallesinde inşa edilen Van'ın ilk yer altı sulama gölet inşaatını inceledik. Tarım ve hayvancılığın gelişmesi için yatırımlara devem ediyor. Bu yıl 5 tane gölet ile bir barajın temeli atıldı. Önümüzdeki yılda inşallah 8 gölet ve bir barajımızı da yatırım programına alacağız. Bunlar bittiğinde ortalama 1 milyon mektrekare alan sulanmış olacak. Yapımı süren göletler bittiğinde hayvancılık ve çiftçilikle uğraşan vatandaşlarımıza büyük fayda sağlayacak. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum." İfadelerini kullandı.

Editör: Necmettin Dursun