Van Emek ve Demokrasi Platformu yarın “Emek bizim, söz bizim” şiarıyla Musa Anter Barış Parkı’nda 1 Mayıs mitingi gerçekleştirilecek. 1 Mayıs mitingi, Musa Anter Parkı’nda Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK), Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu’na (DİSK) bağlı Genel İş Sendikası, Van Barosu, Van-Hakkari Tabip Odası, Diş Hekimleri Odası Van Şubesi ve Türk Mimar ve Mühendisler Odası Birliği (TMMOB) Van İl Koordinasyon Kurulu öncülüğünde düzenlenecek.

Meteorolojiden Van’ın 4 ilçesi için sağanak yağış ve kar uyarısı! Meteorolojiden Van’ın 4 ilçesi için sağanak yağış ve kar uyarısı!

VAN’DA 1 MAYIS KUTLANACAK!

Saat 11:30-15:00 arasında düzenlenecek olan mitinge; Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Eş Genel Başkanı Tülay Hamitoğulları, Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı Keskin Bayındır, KESK Eş Genel Ahmet Karagöz, Van Büyükşehir Belediyesi Eşbakanı Neslihan Şedal katılım sağlayacak. 

MİTİNG SAAT 11:30-15:00 ARASINDA MUSA ANTER PARKI’NDA DÜZENLENECEK

Sanatçılar Fazıl Demir, Koma Janya ve Babetna Grubu da mitingde sahne alacak. Mitinge katılım sağlayacak olanlar, saat 11:00’de İpekyolu ilçesinde bulunan Günpaş AVM önünde toplanıp oradan Musa Anter Parkı’na yürüyecek.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - HAKAN İZGİ