Van’da devam eden ve planlanan sağlık yatırımları değerlendirme toplantısı, Van Valisi Ozan Balcı başkanlığında gerçekleştirildi. Van Valiliği yapılan değerlendirme toplantısında, il ve ilçelerde yapılan sağlık hizmetlerinin yanı sıra planlanan projeler değerlendirildi.

DEVAM EDEN SAĞLIK YATIRIMLARI

25 Yataklı Bahçesaray Devlet Hastanesi + 10 Daireli Lojman, 50 Yataklı Gevaş Devlet Hastanesi, 3 Adet Sağlıklı Hayat Merkezi, 7 Adet ASM, 1 Adet Toplum Sağlığı Merkezi + Sağlıklı Hayat Merkezi, 2 Adet 112 ASHİ Yapım İşi

Kalp krizi geçiren hasta için Sikorsky helikopter havalandı! Kalp krizi geçiren hasta için Sikorsky helikopter havalandı!

PROJE AŞAMASINDA OLAN SAĞLIK YATIRIMLARI

800 Yataklı Van Şehir Hastanesi, 75 Yataklı Başkale Devlet Hastanesi + 10 Daireli Lojman, 150 Yataklı İpekyolu Bostaniçi Devlet Hastanesi, Erciş Devlet Hastanesi Ek Bina İşi ve Ek Depo İşi, İpekyolu 1 No'lu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu, 150 Yataklı Muradiye Devlet Hastanesi, 400 Yataklı Tuşba Devlet Hastanesi, Edremit 40 Ünitelik Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi, İpekyolu 9 No'lu 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu, 13 Adet 1. Basamak Sağlık Tesisi

BALCI: İLİMİZDE DEVAM EDEN VE PLANLANAN ÇOK ÖNEMLİ SAĞLIK YATIRIMLARI VAR

Vali Balcı, “İlimizde devam eden ve planlanan çok önemli sağlık yatırımları var. Bugün burada, vatandaşlarımıza daha etkin hizmet verilebilmesi amacıyla devam eden ve planladığımız sağlık yatırımlarımızı konuştuk. İnşallah yatırımlarımızla vatandaşlarımız sağlık hizmetlerinde daha da rahat edecek” dedi.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER: FATMA NUR POLATCAN