Gevdan Aşiretinden iş adamı Orhan ve Burhan Yacan’ın kardeşi Ayhan Yacan, Alan Aşiretinden Mehmet Kara’nın kızı Elif Kara ile dünya evine girdi. Bawer Beyani, Servet Devran, Zülküf Dağhan, Halim Ömeri'nin sahne aldığı ve 5 bin kişinin katılım sağladığı düğün, son dönemlerin en yoğun katılımlı düğünü olurken, gelin ve damada takılan takılar ise dudak uçuklattı. 3,5 ton etin tüketildiği düğüne aşiret liderleri, kanaat önderleri, STK başkanları, iş insanları ve çok sayıda davetli katıldı.

DAMADA 4 MİLYON TL PARA, GELİNE KİLOLARCA ALTIN TAKILDI

Yaklaşık 5 saat süren takı sonunda damada yaklaşık 4 milyon TL nakit, geline ise kilolarca altın takılırken, masaya konulan paraları ise 16 kişi saydı. Düğün töreni sonunda katılımcılara teşekkür eden toy büyüğü Seyithan Bayram, gelin ve damada bir ömür mutluluklar dilerken, damadın abisi Burhan Yacan ise düğüne yurt içi ve yurt dışından binlerce kişinin katılım sağladığını ifade ederek, “Düğünümüze İran, Irak, Almanya ve Belçika gibi ülkelerin yanı sıra Türkiye’nin farklı şehirlerinden katılım oldu. İki gün süren düğünümüzde yaklaşık 9 bin kişiye yemek ikramı yapıldı. Bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum” dedi. Hayatlarının en mutlu gününü yaşadıklarını aktaran Elif Kara ve Ayhan Yacan çifti de düğünlerine iştirak eden herkese teşekkür ettiler.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelenecek mi? Resmi açıklama yapıldı... Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelenecek mi? Resmi açıklama yapıldı...

Kaynak: İHLAS HABER AJANSI