ŞEHRİVAN HABER: FATMA NUR POLATCAN-NECMETTİN DURSUN

Son haftalarda Van’da da peş peşe fuarlar düzenlenmeye başlarken, Mobilya ve Evlilik Hazırlıkları Fuarı da kapılarını ziyaretçilerine açtı. İpekyolu Expo Anonim Şirketi tarafından organize edilen fuar, hafta sonuna kadar misafirlerini ağırlamayı sürdürecek.

VAN’DA RENKLİ FUAR BAŞLADI…

Uzman isim açıkladı; Türk lirası güç kazanacak Uzman isim açıkladı; Türk lirası güç kazanacak

Van Evlilik Hazırlıkları ve Mobilya Fuarı, kapılarını ziyaretçilerine açtı. Fuar merkezinde düzenlenen dev fuarda evlenmeyi düşünen çiftler için birbirinden güzel ve indirimli ürünler görücüye çıkacak. Fuarda ayrıca 4 gün boyunca günde 2 defa olmak üzere 15:30-18:30 saatleri arasında ünlü mankenler de olacak. Models of Turkey 1’si ile 2’sinin yer alacağı fuarda gelinlik, kaftan ve abiye kıyafetleri defileleri düzenlenecek.

“VAN’IN BÖYLE GÜZEL FUARLARA İHTİYACI VAR”

Fuar açılışında konuşan Van TSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fevzi Çeliktaş, “Van’ın böyle güzel fuarlara ihtiyacı var. Van Türkiye’de en genç nüfusa sahip. Dolayısıyla böylesine bir fuara da ihtiyaç vardı. Düğün hazırlığı yapan bütün gençlerin mutlaka fuara gelmeleri lazım. Gelin ve damat adayları burada birçok firmayı bir arada bulma imkanı bulabilirler. Bu fuarların daha çok olması lazım. İlimizin buna ihtiyacı var” dedi.

FUARDA 170 MARKA ÜRÜNLERİNİ TANITACAK

Açılışta konuşan İpekyolu Expo A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Evlilik Fuarı koordinatörü Veysi Uygun, “Bölgenin en büyük Evlilik ve Mobilya Fuarı’nı gerçekleştiriyoruz. Bugün burada ulusal ve uluslararası katılımcılar da var. Yaklaşık 60 stantta 170 marka sergileniyor. 4 gün devam edecek fuarımızda çeşitli etkinlikler olacak” ifadelerini kullandı.

FUARA ÖZEL İNDİRİMLER DE VAR!

Fuarla ilgili Şehrivan’a konuşan Stüdyo Ada Organizasyonu Cigerxun Işık, “26 yıldır bu işi yapıyorum. Van’daki her Evlilik Fuarı’nda bulunuyoruz. Evlenecek olan çiftlerimizi fuara bekliyoruz. Birçok alanda insanlar burada stant kurdu. Fuara özel de indirimler var. Evlenecek olan çiftlerimizin buraya gelmesi, burayı gezmesi lazım. Çünkü gelinlik satanlar, fotoğrafçılar vb. hepsini bir arada görebilirler. Tek tek dükkan gezmektense burada hepsini bir arada görebilirler. Biz de fuara özel yüzde 40 indirim yaptık” diye aktardı.

“EVLENECEK FUARI GEZİNCE FİKİR SAHİBİ OLACAKLAR”

Bak Mobilya Yetkilisi Yunus Bak, “Daha önceki Evlilik Fuarına katılım sağladık. Buna da katılım sağlamak istedik. Beklentimiz yüksek. Van’daki gençlerin evlilik yolunda atacakları adımlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ürünlerimizi tanıtmak için buradayız. Yatak odası, koltuk takımı, yemek masaları, beyaz eşya, elektronik malzeme, kısacası evlilik için ne gerekiyorsa her şey mevcut bizde. Fuardan beklentimiz güzel. Fuar, Van için gerekli olan bir şey. Van halkını fuara bekliyoruz. En azından gelip burada firmaları gezince fikir sahibi olurlar” diye konuştu.

“VAN’DAKİ FUARLAR TANINMA ORANIMIZI ARTTIRIYOR”

Fuarla ilgili Şehrivan’a konuşan Şeref Mobilya Yetkilisi Şeref Ayrı, “Biz daha önceki fuarlara da katılım sağladık. Yatak odası, yemek odası, oturma grubu, halı satıyoruz. Fuarları seviyoruz. Yeni insanlarla tanışma imkanımız oluyor. Fuarların satış için değil, reklam amaçlı önemli olduğunu düşünüyorum. Fuarların önemini sonradan görüyoruz. Fuarda konuştuklarımız dükkanlara da geliyorlar. Van’daki tanınma oranımızı arttırıyor fuarlar. Yılın her günü indirimlerimiz var. Müşteri taleplerimiz de çok güzel. Fuarlar başkalarıyla kaynaşmamız için güzel oluyor” ifadelerini kullandı.  

FUAR HAFTA SONUNA KADAR DEVAM EDECEK…

Fuarla ilgili konuşan Fabbian ve Prenses Gelinlik Yetkilisi Cafer Koç şunları söyledi: “Fuar çok güzel, fuara katılım çok güzel. Fuarlara sürekli katılıyoruz. Gençlerimizi mutlu etmek için çalışıyoruz. Fuarın güzel geçeceğinden eminim. Evlenecek çiftler var. Onlara yardımcı olmak istiyoruz. Fuara özel bizim de indirimlerimiz var. Müşterilerimize sunduğumuz gelinlik ve kuaför hediyelerimiz var. Fiyatlar da geçen yıla oranla artış var ama biz fazla zam yapmadık. Evlenecek çiftleri yormuyoruz, onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz.”

Editör: Necmettin Dursun