Van İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Van il genelinde kamu düzenin sağlanması için suç ve suçlularla mücadele kapsamında hırsızlık suçu işleyen, 6136 sayılı Kanuna Muhalefet olayları ve aranan şahıs/şahısların yakalanmasına yönelik olarak müdürlüğümüz Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerimizce 06.08.2023-13.08.2023 tarihleri arasında yapılan çalışmalar neticesinde;

22 KİŞİ TUTUKLANDI

Toplam 37 yıl hapis cezası bulunan 22 şahıs yakalanmış, 15 şahıs adli makamlarca tutuklanmıştır.

Hırsızlık suçundan elde edildiği tespit edilen; 1 adet cep telefonu ele geçirilmiştir.

Hırsızlık suçlarına karışan 16 şahıs hakkında gerekli yasal işlem yapılmış, 7 şahıs adli makamlarca tutuklanmıştır.

Benzin ve Motorin fiyatlarında tek fiyat dönemi! Karar Resmi Gazete’de… Benzin ve Motorin fiyatlarında tek fiyat dönemi! Karar Resmi Gazete’de…

6136 Sayılı Kanuna Muhalefet suçlarından;1 adet ruhsatsız silah ele geçirilmiştir. 5607 Sayılı Kanuna Muhalefet suçlarından; 200 litre kaçak mazot ele geçirilmiştir.

Motosikletli Polis Timleri tarafından yapılan çalışmalarda 1 aranan şahıs yakalanmıştır.522 paket sigara, 11 adet elektronik sigara ele geçirilmiştir.

Devriye Ekipler Amirliği ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda; 1 aranan şahıs yakalanmıştır. Park, bahçe, meydan vb. açık alanlarda yapılan denetimlerde; 48 şahıs, 20 araç ve 6 motosiklet sorgulanmıştır.

Van Emniyet Müdürlüğü olarak ilimiz genelinde halkımızın can ve mal güvenliği için her türlü olayın önlenmesi, suça karışmış şahıs/şahısların yakalanmasına yönelik olarak çalışmalarımız kararlılıkla devam etmektedir. Kamuoyu bilgisine saygıyla duyurulur. Denildi.

Editör: Necmettin Dursun