Van’da gençlik, spor, kültür ve eğlence etkinliklerini bir araya getiren GölFest, Van Gebze Su Sporları Merkezi’nde başladı. İki gün sürecek festivalin açılışını AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kültür ve Sanat Politikalarından Sorumlu Hüseyin Yayman gerçekleştirirken, Yayman festival alanında bulunan Şehrivan Medya Grubu standını ziyaret ederek Şehrivan ekibiyle bir araya geldi.
GÖLFEST’TE İKİ GÜN BOYUNCA DOLU DOLU PROGRAM
Van’da düzenlenen GölFest, gençleri ve kent sakinlerini spor, kültür ve eğlence etkinlikleriyle buluşturuyor. Van Gebze Su Sporları Merkezi’nde başlayan festival kapsamında su sporlarından çeşitli yarışmalara, çocuklara yönelik etkinliklerden konser programlarına kadar birçok etkinlik gerçekleştirilecek. İki gün boyunca devam edecek festivalin Van’ın sosyal ve kültürel yaşamına hareketlilik katması hedefleniyor.
YAYMAN’DAN ŞEHRİVAN MEDYA GRUBU STANDINA ZİYARET
Festivalin açılışını gerçekleştiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kültür ve Sanat Politikalarından Sorumlu Hüseyin Yayman, GölFest alanındaki stantları da gezdi. Yayman, festival alanında yer alan Şehrivan Medya Grubu standını ziyaret ederek Şehrivan ekibiyle sohbet etti. Şehrivan Medya Grubu standı, festival boyunca ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.




