Sağlık Bilimleri Üniveristesi Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ek Hizmet Binasında bulunan Palyatif servisimde Hastane Manevi Destek Birimi tarafından hasta ve hasta yakınlarına moral amaçlı müzik dinletisi etkinliği düzenlendi. Hastaların ilgi gösterdiği müzik dinletisine Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Remzi Sarıkaya, hastane yönetimi ve hasta yakınları katıldı. Etkinliğe katılan Başhekim Remzi Sarıkaya, Palyatif servisimiz uzun süreli tedavi gören hastaların tedavi uyumlarını artırmak için bu etkinliği düzenlediklerini söyledi.

“AMACIMIZ HASTALARIN TEDAVİ UYUMLARINI ARTIRMAK”

Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Remzi Sarıkaya, “Palyatif servisinde uzun süreli yatan, biraz daha fazla ilgiye ihtiyacı olan hastalar var. Bu hastalarla biraz daha fazla ilgileniyoruz. Ekibimizin tamamı bu bilinçle yaklaşıyor. Ek binamızın ilgili yönetimi ve tüm çalışanlarımız aynı bilinçle hastalarımızla ilgileniyorlar. Bugünde moral motivasyon etkinliği düzenledik. Palyatif servisimiz uzun süreli tedavi gören hastaların tedavi uyumlarını artırmak. Manavi destek birimi, psikologlarımız Palyatif servislerimizde özel ilgileniyorsalar. Bugünkü etikliğimiz bu kapsamdaydı.” İfadelerini kullandı.

Asgari ücrete ara zam olacak mı? Bakan Işıkhan açıkladı Asgari ücrete ara zam olacak mı? Bakan Işıkhan açıkladı

Uzm.Dr. Özge Kızılırmak Kapusuz, “Ek bina Palyatif servisimizde hastalarımıza moral günü düzenledik. Uzun süre servisimizde yatan hastalarımız var. Güneş göremeyen hastalarımız var. Bu amaçla tedavi süreçlerini daha uyumlu bir şekilde geçirmeleri açısından bu etkinliği düzenledik. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.”

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER: HABER MERKEZİ