Van Çaldıran Kaymakamlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde istihdam edilmek üzere 2 erkek, 7 bayan toplam 9 temizlik personel alımı yapacağını duyurdu. İşte personel alım detayları…

BAŞVURU ŞARTLARI

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak.

Türkiye'nin Filistin diplomasisi sürüyor Türkiye'nin Filistin diplomasisi sürüyor

SYDV Vakfının hizmet bölgesinde (Çaldıran İlçe sınırları içerisinde) ikamet emek.

21-49 yaş aralığında olmak.

Çalışmasına engel hali olmamak. Proje kapsamında çalışabilecek güç ve yeterlilikte olmak.

En az lise mezunu olmak. Ancak başvuranların arasında Yaşlı Bakım, Gerontoloji vb. alanlarda önlisans eğitimi almış olan, Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinin Sağlık Hizmetleri alanından veya Hasta ve Yaşlı Hizmetleri alanından mezun olan ya da hizmet alanıyla ilgili MEB onaylı Sertifika)

Görevin özelliğine göre eğitim, yaş, tecrübe gibi özel şartları taşımak.

Askerliğini yapmış olmak ya da askerlik ilişkisi bulunmamak. (Erkek adaylar için)

Kamu haklarından mahrum olmamak.

3294 sayılı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Kanunu kapsamında olmak. (Vakıfta dosyası bulunma tercih sebebidir.)

Yeterli kriter ve uygunluğu taşıyan aday bulunmaması halinde daha önce benzer projelerde çalışmış olmak zorunlu olmayıp tercih sebebi olacaktır.

İşe alınacak adaylar arasında değerlendirme yapma, personel alıp almama, kadroların tamamına yada bir kısmına alım yapma yetkisi Vakıf Mütevelli Heyeti takdirindedir.

BAŞVURU VE MÜLAKAT TARİHİ

Çaldıran Kaymakamlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde istihdam edilecek temizlik personeli başvurularına adaylar 20-22 Aralık tarihleri arasında yapılacak. Mülakata çağrılacak adaylar için Mülakat tarihi olarak 28 Aralık Saat 10.00’da Kaymakamlık toplantı salonunda yapılacak.

NOT: Aşağıda istenen belgelerin asıllarının bizzat getirilmesi durumunda ilgili personelimiz tarafından aslına uygunluğu kontrol edilip tasdik edilecek, 22.12.2023 tarihi saat 17:00’a kadar asıllarının verilmesi kaydıyla istenilen belgelerin fotokopileri de verilebilecektir.

BAŞVURU BELGELERİ

Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı

Özgeçmiş

Nüfus cüzdanı sureti

2 adet vesikalık fotoğraf

Varsa iş deneyimi belgeleri

Tarihçeli yerleşim yeri ve diğer adres belgesi

Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özrü bulunmadığına dair Sağlık raporu

Adli sicil kaydı

Engelli bakım ve yaşlı bakım sertifikası (Öncelikli değerlendirilecektir.)

Evrak teslimi şahsen yapılacak olup kargo, posta vb. Şekilde yapılacak başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir.

İŞTE BAŞVURU DETAYLARI

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - HABER MERKEZİ