Van’da ambulans helikopter 11 yaşındaki çocuk için havalandı! Van’da ambulans helikopter 11 yaşındaki çocuk için havalandı!

ŞEHRİVAN HABER: Geçtiğimiz haftalarda Ankara’ya çıkarma yapan Van heyeti bu konuyu da Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya iletirken, devlet hastanesinin yapımı için önemli bir adım atıldı. Başkale Devlet Hastanes'nin ihalesi 2 kere yapılmış fakat başarısız olmuştu. Türkmenoğlu, Başkale Devlet Hastanesi ve lojman yapım ihalesinin 23 Ekim’de yapılacağını duyurdu.

AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Başkale Devlet Hastanesi ve lojman yapım ihalesinin 23 Ekim’de yapılacağını duyurdu.

Türkmenoğlu paylaşımında, “75 Yataklı Başkale Devlet Hastanesi ve Lojman yapım ihalesi, 23 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek. Bu önemli yatırımın şehrimize ve her şeyin en güzelini hak eden kıymetli hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Eser ve hizmet anlayışla şehrimize değer katmak, yeni eserlerle şehrimizi ihya ve inşa etmek için çalışmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - HABER MERKEZİ