Açılışına katılan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsa Berge, böyle güzel bir mekanın açılışını yapmaktan mutluluk duyduğunu belirterek bol kazançlar diledi. Açılışa Van Hızır Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Koop. Başkanı Faruk Alparslan, Van Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veysel Koç ve davetliler katıldı.

Uçak bileti tavan ücretine büyük zam yapıldı! İşte yeni rakam Uçak bileti tavan ücretine büyük zam yapıldı! İşte yeni rakam


En iyi hizmeti vermek için yeni işyeri açıklarını belirten işletmeci Veysel Uslu, “Burada bizi yalnız bırakmayan oda başkanlarım başta olmak üzere ailem, dostlarım ve diğer katılımcıların yanımda olmaları beni çok mutlu etti. Biz burada halkımıza en iyi hizmeti vermek üzere yola çıktık. Desteklerinden dolayı Cevat Kamar ve Yasin Öztürkçü abilerime teşekkür eder, bütün katılımcılar hoşgelmişledir.” İfadelerini kullandı.

Şehrivan Medya Grubu Ailesi olarak Hair Artisit erkek kuaförü sahipleri Veysel Uslu ve İsmail Uslu’ya yeni işletmeleri için hayırlı olsun temennilerinde bulunarak bol kazançlar diliyoruz.

Editör: Necmettin Dursun