Adıyaman’da polisler arasında silahlı çatışma: 2 polis şehit oldu! Adıyaman’da polisler arasında silahlı çatışma: 2 polis şehit oldu!

Van Büyükşehir Belediyesi, güzel sanatlar fakültesine hazırlanacak öğrenciler için ücretsiz konservatuvar, müzik öğretmenliği ile Bilim ve Sanat Merkezleri (BİLSEM) kursları açtı.

KAYITLAR 15 KASIM’A KADAR ONLİNE OLARAK YAPILACAK

Van Büyükşehir Belediyesi, Güzel Sanatlar Fakültesine hazırlanacak öğrenciler için ücretsiz konservatuvar, müzik öğretmenliği ile Bilim ve Sanat Merkezleri (BİLSEM) kursları açtı. Kayıtlar kurs.van.bel.tr üzerinden 15 Kasım’a kadar online olarak yapılacak. Kadın ve gençlere istihdam sağlamak amacıyla Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından başlatılan VANMEK 2023-2024 kurs kayıtları devam ediyor.

İŞTE ÜCRETSİZ VERİLECEK KURSLAR

Dikiş-nakış, ahşap boyama, tezhip, halk oyunları, diksiyon, yabancı dil, kişisel gelişim, okuma yazma, fotoğrafçılık gibi birçok kursun yer aldığı VANMEK’te Güzel Sanatlar Fakültesine hazırlanacak öğrenciler için de ücretsiz konservatuvar, müzik öğretmenliği ve BİLSEM kursları açıldı.

HAFTANIN 5 GÜNÜ ÜCRETSİZ EĞİTİM VERİLECEK

Hacıbekir Mahallesi Kültür Merkezinde yapılacak olan kurslarla kursiyerlere tecrübeli öğreticiler tarafından haftanın 5 günü ücretsiz eğitim verilecek. Kayıtlar kurs.van.bel.tr üzerinden 15 Kasım’a kadar online olarak yapılacak.  Geçen yıl açılan kurslar ile 15 kursiyer Türkiye’nin çeşitli fakültelerine yerleşerek hayallerini gerçekleştirmişti.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - BASIN BÜLTENİ