ŞEHRİVAN HABER: NECMETTİN DURSUN 
Son dönemlerde artan akaryakıt fiyatları ulaşım maliyetlerini artırmaya devam ediyor.  Geçtiğimiz ay Van’daki ulaşıma yüzde 25 oranı tepkilere neden olurken, Van Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Emin Tuğrul da akaryakıt zamlarının giderek arttığını ifade ederek, yeni bir zam talebinde bulunduklarını belirtti.  

Van'da bir ay önce Ulaşım ve Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısının ardından şehir içi ulaşıma yüzde 25 oranında bir zam yapılmıştı. Artan akaryakıt fiyatlarıyla birlikte yeni bir zam talebinde bulunduklarını belirten Van Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Emin Tuğrul, zam oranının ise gelecek hafta kesinleşeceğini ifade etti. 

ULAŞIMA BİR ZAM DAHA GELİYOR

Kabine toplanıyor! Zirvenin ana gündemi öğretmen atamaları Kabine toplanıyor! Zirvenin ana gündemi öğretmen atamaları

Van’da Haziran ayı UKOME toplantısında şehir içi ve ilçe sınırları içerisinde ulaşım hizmeti veren araçlar için artan maliyetlerden dolayı zam talebinde bulunulmuştu. Artan maliyetler sonrası Van’daki ulaşıma ikinci bir zam talebinde bulunduklarını vurgulayan Başkan Tuğrul, şöyle konuştu: “Son dönemlerde akaryakıt fiyatları giderek artıyor ve şoförlerimiz zor durumda. Bir ay önce yüzde 25 oranında bir zam talebinde bulunmuştuk ama maliyetler arttığı için ikinci bir zam talebinde daha bulunduk. Gelecek hafta içi zam oranı kesinleşir.”

Editör: Ömer Aykaç