VASKİ, Çaldıran Kaz Gölü içme suyu kaynağında bulunan terfi istasyonundaki elektrik alt yapısının iyileştirilmesi yenilenmesi çalışmaları nedeniyle; 09 Kasım 2023 Perşembe (Yarın) saat 09:00-23:30 saatleri arasında 15 mahallede su kesintisi yaşanacak.

Van'daki yağışlar yem bitkisi üreticilerini ve besicileri sevindirdi! Van'daki yağışlar yem bitkisi üreticilerini ve besicileri sevindirdi!

VASKİ’den yapılan açıklamada, “Çaldıran Kaz Gölü içme suyu kaynağında bulunan terfi istasyonundaki elektrik alt yapısının iyileştirilmesi yenilenmesi çalışmaları nedeniyle; 09 Kasım 2023 Perşembe (Yarın) saat 09:00 - 23:30 saatleri arasında Fatih, Beyazıt, Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet, Yavuz Sultan Selim, Sellik, Kalkandelen, Oruçlu, Yassıtepe, Yağıbasan, Hanköy, Koçovası, Yukarı Kuyucak, Aşağı Kuyucak ve Altıyol Mahallelerinde zorunlu su kesintisine gidilecektir. Yapılacak çalışmanın hızlı ve programlı bir şekilde tamamlanması için gerekli tüm tedbirler alınmıştır. Terfi istasyonlardaki elektrik alt yapısının iyileştirilmesi ve yenilenmesi çalışmalarını tamamlanmasıyla birlikte sular verilecektir. Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için tedbirli olmaları gerekmektedir.” Denildi.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - ŞABAN BEYAZSAÇ