Van’da farkındalık oluşturmak için çalışmalar yürüten Van Gölü Aktivistleri ile Van Pedalşör Bisiklet Grubu birleşme kararı aldı. Van Pedalşör grubu, uzun yıllardır Van’da bisiklet kültürünü teşvik ederken, aktivistler de Van Gölü’nün korunması için sınırsız etkinliklere imza attı.

VAN GÖLÜ AKTİVİSTLERİ İLE VAN PEDALŞÖR BİSİKLET GRUBU BİRLEŞME KARARI ALDI!

Van Gölü Aktivistleri Yönetim Kurulu ile Van Pedalşör Bisiklet Grubu Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada, “Van’ın doğal güzellikleri koruma ve Van Gölü’nü turizme kazandırma misyonunu daha da güçlendirmek için heyecan verici bir gelişmeyi duyuruyoruz. Van Pedalşör Bisiklet grubu, Van Gölü Aktivistlerine katılmak için birleşme kararı aldı. Van Pedalşör, uzun yıllardır Van’da bisiklet kültürünü teşvik ediyor ve çevre dostu ulaşımı destekliyor.”

“DOĞAL GÜZELLİKLERİ KORUMA ÇABALARIMIZI ARTIRACAĞIZ”

Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri değişti! İşte yeni atanan isim Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri değişti! İşte yeni atanan isim

“Van Gölü Aktivistleri Derneği ile birleşerek, bisiklet kullanımını özendirme, bisikletli ulaşımın teşviki, sporla sağlıklı bireylerin yetişmesi, bisiklet yarışlarına sporcu yetiştirmek için takım kurma ve bisiklet yollarının açılması ile doğanın korunması ve bölgenin sürdürülebilir turizmine katkıda bulunma hedefimize daha da yaklaşıyoruz. Bu birleşme, Van Gölü ve Havzası’nın korunması, tanıtılması ve turizme kazandırılması vizyonunu daha da güçlendiriyor. Birlikte, doğal güzellikleri koruma çabalarımızı artıracağız” denildi.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - BARIŞ DÖNMEZ