Van sahil yolu çalışmaları devam ediyor. Van Gölü’nün gerdanlığı olacak projeyi yerinde inceleyen Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı, önemli değerlendirmelerde bulunarak, “Vanlılarımızın hayali olan sahil yolu projesini inşallah bir ay içerisinde vatandaşlarımızın hizmetine açmış olacağız” dedi.

Yaşlı Destek Programı'na başvurular başladı! Yaşlı Destek Programı'na başvurular başladı!

“ÇALIŞMALARIMIZ HIZLI BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR”

Sahil yolu çalışmaları hakkında açıklama yapan Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı, “Van için canla başla çalışıyoruz. Bugün Vanlılarımızın en büyük hayallerinden biri olan Van sahil yolu projesindeki çalışmalarımızı yerinde inceledik. Sahil yolundaki çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor.

Vanlılarımızın hayali olan sahil yolu projesini inşallah bir ay içerisinde vatandaşlarımızın hizmetine açmış olacağız. Sahil yolu aynı zamanda Van Gölü'nün gerdanlığı olacak. 100 dönümlük rekreasyon alanları, 12 kilometre sahil yolu, dinlenme alanı ve çocuk oyun alanlarıyla çok güzel bir yol olacak. Eminim ki Van'da hemşehrimiz de burayı çok beğenecekler. Emeği geçen ustalarımıza işçilerimize çalışanlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: Şaban Beyazsaç