Van Valisi Balcı uyardı: Van’da dolandırıcılık yüzde 122 arttı! Van Valisi Balcı uyardı: Van’da dolandırıcılık yüzde 122 arttı!

İsrail’in Gazze’deki katliamlarına her gün bir yenisini daha eklerken bugün İsrail’in bir okula saldırısı sonucu en az 39 kişi ölürken onlarca kişi de yalandı. Vanlı öğrenciler Gazze’ye destek için çok anlamlı bir harekette bulundu. Van Erci’te Şehit Jandarma Astsubay Ahmet Çelik İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, Gazzeli çocuklara destek olmak için 5 bin lira biriktirdi.

ERCİŞLİ ÖĞRENCİLER HARÇLIKLARINI GAZZELİ ÇOCUKLAR İÇİN BİRİKTİRDİ

Erciş ilçesinde de Şehit Jandarma Astsubay Ahmet Çelik İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, Gazzeli çocuklara destek olmak için 5 bin lira biriktirdi. Öğrenciler, öğretmenlerinin de desteğiyle biriktirdikleri para ile yazdıkları şiirleri, Filistinli çocuklara ulaştırılmak üzere İlçe Müftülüğüne teslim edecek.

Öğrencilerden Mervan Can, Filistin'deki kardeşleri için bir şey yapmak istediklerini belirterek, "Bu yardımlar yeterli olmuyor ama yine de elimizden geldiğince yapmaya çalışacağız. Harçlıklarımızı dualarımızla birlikte gönderiyoruz." dedi.

“BU PARA FİLİSTİN'DEKİ ÇOCUKLARA GÖNDERİLECEK”

Atabey Güral da "Herkes elinden geldiği kadar yardımda bulunmaya çalışıyor. Bu para Filistin'deki çocuklara gönderilecek. İsrail'in yaptığı saldırılar çok kötü. Çok üzülüyorum." diye konuştu.

Melis Kayra Karakaş ise Filistin'de hayatını kaybedenler için üzüldüklerini dile getirerek, "Unutmayalım ki bu dünyayı barış kurtarır. 35 gündür onlar da bizler de acı çekiyoruz. Biz Müslümanlara düşen en büyük görev birlik olup bu savaşa 'dur' demek. Elimizden gelen yardımı yapıyoruz ve fazlasını da yapmaya hazırız." ifadelerini kullandı.

Kaynak: ANADOLU AJANSI