TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Vanspor ligin ikinci yarısında oynadığı 7 maçta 6 galibiyet ve 1 beraberlik alarak zirveye daha da yaklaştı. Geçtiğimiz hafta Zonguldak karşısında iyi bir geri dönüşe imza atan Vanspor 1461 Trabzon maçını azanarak hem zirve takibini sürdürmek istiyor hem de ikincilik yolundaki en büyük rakibine fırsat vermek istemiyor. İki takımın taraftarları da zirveyi yakından ilgilendiren bu maçın hangi kanalda yayınlanacağını merak ederken maçın canlı olarak yayınlacağı kanal da belli oldu. Peki, Vanspor-1461 Trabzon maçı saat kaçta, maç hangi kanalda? İşte Vanspor-1461 Trabzon maçına dair tüm detaylar…

VANSPOR –1461 TRABZON FK MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor, Bugün saat 14:00’da 1461 Trabzon’u kendi evinde ağırlayacak.

Fenerbahçe'den Çağlar Söyüncü kararı! Fenerbahçe'den Çağlar Söyüncü kararı!

VANSPOR – 1461 TRABZON FK MAÇI HANGİ KANALDA?

Vanspor – 1461 Trabzon maçını canlı olarak izlemek isteyen sporseverler, maç yayınını merak ediyor. Saat 14.00’da başlayacak olan maç Atatürk Şehir Stadyumunda oynanacak ve karşılaşma Van TV ekranlarında naklen yayınlanacak.

PAZAR GÜNÜ HAVA NASIL OLACAK?

Maç günü hava durumunun nasıl olacağını merak konusu olmuştu. Meteoroloji verilerine göre Van’da Bugün Karla karışık yağmur olması bekleniyor. Hava sıcaklığının en düşük sıcaklığın eksi 1 olması en yüksek sıcaklığın 5 derece olduğu bekleniyor.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - HAKAN İZGİ