TFF 2.Lig Beyaz grupta zirve yarışında Vanspor, Ankara deplasmanından ağır bir yara daha aldı. Son haftalarda yaşanan puan kayıpları ile beraber 7 haftadır galibiyet yüzü göremeyen Vanspor, Ankara Demirspor’a 3-2 yenilerek adeta galibiyete hasret kaldı.

Vanspor’da son haftalardaki kötü gidişat Ankara Demirspor maçıyla da devam etti. İki takım da maça dengeli başladı. Ankara Demirspor Mücahit’in gölüyle 1-0 öne geçti. Golden hemen sonra gelişen Vanspor atağında Ender Gör Vanspor adına maçta eşitliği sağladı. İlkyarısı 1-1 sona eren maçta Vanspor Erdem Seçgin’nin golüyle 2-1 öne geçmeyi başardı. Ankara temsilcisi maçın 65. dakikasında durumu Burak Çolak 2-2 yaptı. Maçın son dakikalarında Atakan Dama’nın golüyle 3-2 öne geçmeyi başaran Ankara Demirspor bu skoru koruyarak maçı 3-2 önde tamamladı.

1Z4A3540

VANSPOR ZİRVE YARIŞINDA AĞIR BİR YARA ALDI

Beyaz grupta zirve veren Vanspor, Ankara deplasmanından eli boş dönerek zirve yarışında ağır bir yara aldı. Geçtiğimiz haftalarda oynanan Beyoğlu mağlubiyeti sonrası istifa sürecine giren Vanspor’da Teknik direktör Ersin Aka ile beraber yönetimden 8 isim istifa etmişti. Vanspor, Ersin Aka ile yollarını ayırmasının ardından yardımcı antrenör Murat Yıldırım ile yola devam etme kararı almıştı. Murat Yıldırım yönetimindeki ilk lig maçında mağlubiyetle ayrıldı.

VANSPOR’DA SON HAFTALARDAKİ KÖTÜ GİDİŞAT DEVAM EDİYOR

Vanspor, sezona müthiş bir başlangıç yaparak 6 maçlık bir seri yakalamıştı. Son haftalarda yaşanan puan kayıpları ile beraber zirve yarışında ağır bir yara Vanspor lige 3 sıraya kadar geriledi. Ligde oynadığı son 7 maçta galibiyet alamayan Vanspor bu maçlarda 4 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Vanspor’da Trabzon maçıyla başlayan puan kayıpları Mersin, Karacabey, Ankaraspor, Nazilli ve Altınordu maçlarıyla da devam etti. Vanspor kötü gidişatını Ziraat Türkiye kupasındaki Kayseri maçında da devam ettiren Vanspor bu gün Ankara’da Ankara Demirspor’a konuk oldu. Ligde İnişli çıkışlı bir grafik çizen Ankara Demirspor Vanspor’u maçın 90. Dakikasında bulduğu gol ile 3-2 yenmeyi başardı.

Küme düşen Birmingham taraftarından ilginç kutlama! Küme düşen Birmingham taraftarından ilginç kutlama!

İşte Beyaz Grupta oluşan son puan durumu:

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - HABER MERKEZİ