TFF. 2. Lig Beyaz grupta şampiyonluk mücadelesi veren Vanspor’da ligin ikinci devresinin ilk maçında Bucaspor 1928’i konuk etti. Zorlu kış şartları altında oynana maçta iki takımda pozisyon bulmakta zorlanırken Vanspor saha ve seyirci avantajını iyi kullanarak Bucaspor karşısında galip geldi. Vanspor’a 3 puanı getiren golü 89 dakikada penaltıdan Harun Kavaklıdere kaydetti.

VANSPOR, BUCASPOR’UN “YENİLMEZLİK” SERİSİNE SON VERDİ

TFF 2.Lig Beyaz Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Vanspor bugün kritik bir maça çıktı. Vanspor’un rakibi ligde 17 maçtır yenilgi yüzü göremeyen Bucaspor’du. Zorlu kış şartları altında oynan maçta Vanspor, Bucaspor’u 89 dakikada Harun Kavaklıdere’nin penaltıdan attığı gol ile 1-0 yenerek hem ikinci yarıya 3 puanla başladı. Vanspor, Bucaspor’u yenerek hem İzmir ekibinin 17 maçlık yenilmezlik serinine de son verdi, hem de şampiyonluk yarışında ben de varım dedi.

Fenerbahçe'de şok! Derbide sakatlan yıldız isim sezonu kapattı Fenerbahçe'de şok! Derbide sakatlan yıldız isim sezonu kapattı

1461 TRABZON PUAN KAYBETTİ

Şampiyonluk yolundaki en büyük rakiplerinden olan 1461 Trabzon’un puan kaybetmesiyle Vanspor, Bucaspor’u da yenerek İzmir ekibiyle puanları eşitlerken lig ikincisi Trabzon’la da puan farkını eritti.

HARUN’UN GÖLÜ VANSPOR’A GALİBİYETİ GETİRDİ

Zorlu kış şartları altında oynana maçta iki takımda pozisyon bulmakta zorlanırken Vanspor’a galibiyeti getiren gölü Harun Kavaklıdere attı. Maçta son dakikalarda kazanılan penaltıyı Harun Kavaklıdere gole çevirdi. Bu sonuçla Vanspor, Bucaspor’u 1-0 yenerek hem ikinci yarıya 3 puanla başladı, hem de Bucaspor’un 17 maçlık yenilmezlik serini de bitirdi.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - HABER MERKEZİ