Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden ve ilk 6 haftada aldığı 6 galibiyet ile ligde zirveye oynayan Vanspor, ilk puan kaybını yaşadı.

1461 Trabzon FK deplasmanına mutlak galibiyet parolasıyla giden temsilcimiz şok bir sonuçla sahadan ayrıldı. Ligin güçlü ekiplerinden 1461 Trabzon FK, 4-0’lık net bir sonuç ile Vanspor FK’yı mağlup etti.

Liğe istediği gibi başlayamayan ve pozisyon üretmekte başarısız olan temsilcimiz ilk yarının son dakikalarında Behlül Aydın’ın ayağından gelen gol ile geride düştü.

ESKİ İKİ FUTBOLCUSU VANSPOR’A KARŞI GOLLER BULDU

İkinci yarıya da istediği gibi başlayamayan temilsilcimiz ağlarındaki ikinci golü 49’da Ali Han Tunçer’den, üçüncü golü ise eski futbolcusu Utku Şen’den gördü. Öte yandan uzatma dakikalarında ise Vanspor’un eski golcüsü Uğurcan golü atan taraf oldu ve skoru 4-0’a getirdi.

Geriye kalan dakikalarda da gol ile sonuçlanan ataklar yapma girişimlerinden sonuç alamayan Vanspor FK, ilk puan kaybını ve mağlubiyetini alarak sahadan ayrıldı.

Maçtan önce 10 puan ile 9’uncu sırada bulunan Trabzon temsilcisi böylelikle 13 puana ulaşarak ligdeki çıkışını sürdürdü.

Vanspor FK, ise 18 puanda kalırken gözünü Esenler Erokspor’dan gelen sonuca çevirdi.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - ZENÜN YEŞİL